keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Fitnesstukku-ostoksia (video)


Kipeänä ollaan. :( Muuten olisin kyllä innoissani, sillä olen haaveillut (kyllä, haaveillut :D) tällaisesta pienestä kuumeesta ja vieläpä ilman nuhaa tai yskää jo monen monta kuukautta. Kateellisena katsellut, kun työkaverit yksi toisensa jälkeen "saavat" sairastaa toisen "ahertaessa" sitkeästi töissä. NYT ON MUN VUORO!

Paitsi… Niinpä, ne treenit. Juuri, kun pääsin uuden treeniohjelman ja sille jälleen räätälöidyn ruokavalion makuun. Voi itku. :( Ruokavaliosta pidän toki kynsin ja hampain kiinni, mitä nyt kurkkukipu saa ehkä juomaan tota vettä vähän nihkeämmin, mutta ne treenit… Pää hajoaa jo ajatuksestakin olla ilman, sali = terapiaa ja tässä kunnossa myöskään ne aamun minitreenit eivät valitettavasti toteudu.

Sanonpa muuten vielä, että maanantaina pt:n kanssa vedettyjen treenien jälkeiset lihassäryt + eilen illalla iskeneet kuumesäryt oli sitten aika huvittava combo. :D Elättelen tässä toiveita, ettei kuume nousisi enää tälle päivälle ja pääsisin mahdollisesti jo perjantaina treenaamaan taas, mutta ei kovinkaan lohduttavalta vaikuta. Se täytyy tottakai heti sanoa tähän perään, että missään nimessä en mene treenaamaan puolikuntoisena tai edes kymmenesosakuntoisena eikä kenenkään muunkaan pitäisi, ehdoton ehdoton ei. Nih! :)
Kipeyteen vähän lohdutusta: maailman (tai ainakin oman vaatekaapin :D) parhaat treenipöksyt päällä. <3

3 kommenttia: