torstai 13. helmikuuta 2014

Ihanan kamala ja kamalan ihana Personal Trainer ♡

Älä ikinä, ikinä, ikinä usko PT:tä joka sanoo "nää on viimeiset, mä lupaan!" … Viha-rakkaussuhde. <3 Nyt, kun nämä spaghettikädet ja -jalat ovat ehtineet palautua treenistä, niin voin vain todeta tämänpäiväisen olleen ihan tajuttoman huippu – näitä lisäääää! En kyllä tule koskaan katumaan pt:n hankkimista enkä voi kuin lämpimästi suositella ihan joka ikiselle, kunhan sitä motivaatiota ja sitoutumista vain riittää itsensä kehittämiseen. Vaikka kuinka on oma asenne, tsemppi ja tahdonvoima kunnossa, niin ei ole kyllä toivoakaan, että saisin millään itseäni puskettua näin äärirajoille (ja jopa siitä yli) ihan omin voimin, kaikesta muusta ammattitaidosta ja tietomäärästä nyt puhumattakaan.

Vinkunaa, vikisemistä, epätoivoa, läähättämistä, täriseviä jalkoja, lähestulkoon verta, hikeä ja kyyneleitä sekä myöskin sivullisten tsemppejä (:D) – siinä muutamia kuvaavia sanoja tämän päivän treenifiiliksistä. Oma pääkoppa ja ne maitohapoilla olleet lihakset olisivat lopettaneet jo ⅔–vaiheessa, mutta pt:n sanavarastoon lopettaminen ei nähtävästi kuulu. Myönnän suoraan, että muutamia murhaavia katseita saattoi lentää siinä vaiheessa, kun extraliikkeitä ja extrapainoja tuli vain lisää ja lisää ja sen jälkeen vielä vähän lisää…  Ihan kamalaa, mutta silti niin ihanaa. :)

"Aattele nyt miten sä voit kirjottaa blogiin että teit ihan ekaa kertaa jalkaprässiä ja sulla oli 80 kiloa painoa!"  :DDD  "Saa kiroilla!"
After-treenin palauttavat: kookosvesi & suklaa-riisiproteiinia

Sellaista. Mulla vaihtuu treenit ja ruokavalio taas ensi viikolla ja voi pojat, miten innoissaan täällä jo odotellaan! Työnteostakaan ei meinannut tulla enää mitään, kun uudet ohjelmat pamahtivat sähköpostiin kesken päivän tutkailtavaksi. :) Nopealla vilkaisulla muutosta ja tiukennusta on tulossa aika lailla, mutta samalla myöskin toivottua vaihtelua eli ruoka-annokset tulevat taas heittämään pienenmoista kuperkeikkaa ja erilaisia kokeiluja on tiedossa. Kick-start uusien ohjelmien kera alkaa sitten maanantaina ja samalla käynnistyy myös vappuun asti kestävä täystipaton. Halu panostaa tähän koko projektiin niin täysillä kuin mahdollista on nyt niin suuri, etten enää kelpuuta mitään tekosyitä suuntaan tai toiseen. Se on kaikki tai ei mitään – eli siis kaikki tietysti! :)

Sanomattakin selvää, että ruokavaliota noudatetaan myös jatkossa tarkalleen ohjeiden mukaan eikä mitään herkuttelua tai lipsahduksia ole tiedossa ilman erillistä lupaa – mahdollinen herkkupäiväkin on selkeästi määritelty ruokavalioon eikä sitäkään toteuteta ilman ankaria seuraamuksia, hehee… Odotan itsekin mielenkiinnolla, mitä uusi ruokavalio ja treeniohjelma tuo tullessaan ja kuten totuttua, niin fiilikset valuvat henkilökohtaisena terapianani varmasti myös tänne bloginkin puolelle, nams. :D Postauksia siis tiedossa varmaan kyllästymiseen asti, kiitos ja anteeksi. ♡

11 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa! Täällä ainaki yks lukija odottaa innolla uusia postauksia ;D

  VastaaPoista
 2. Ei yhtään haittaa, vaikka postauksia satelisi useammin! Tää on ihan mun lemppariblogi ja on ihanaa aina löytää uusi postaus täältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh, ihana kuulla. :) Mä täällä just väännän uusia dieettiruokia ja pähkäilen pääni puhki kun muuttuu niin paljon ja vaihtelua riittää. Näistä saa siis kyllä postauksia aikaan, kun olen itsekin niin pää sekaisin täällä. :D

   Poista
 3. Nyt löytyi mieleinen blogi mitä seurata! Huikea painonpudotus sinulla takana! Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti tsempeistä, motivaatio oli hetken ehkä vähän hukassa, mutta uusi vuosi ja uudet ruoka- ja treeniohjelmat toivat kyllä uudet kujeet taas :)

   Poista
 4. Minä itselleni juuri palkkasin pt:n ja keskiviikkona tapaamme ensimmäisen kerran. Jännityksellä odotan mitä eteen tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whiih! Onnittelut, et varmasti kadu!! :D Vaikka treenit vedetäänkin hammasta purren, niin jokaista sekuntia silti rakastaa <3

   Poista
 5. Hei, voisitko kertoa hieman enemmän minkälainen treeniohjelma on? Olen itsekin miettinyt pt:n ottamista messiin. Mutta miten kummassa löytää hyvä ja itselle sopiva? Ihan tuurista kiinni sitten miten toimii ja homma natsaa.

  Kiitos vielä hyvästä ja inspiroivasta blogista. :) -Mika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt mulla on salitreenit (koko kropan kattavat) ma, to ja la. Niiden lisäksi HIIT-harjoitus ke ja kevyen sykkeen cardio su sekä joka-aamuiset neural wake up call -minitreenit. Salitreeni on jaksotettu kolmeen eri osaan, joiden liikkeitä teen jokaista kolme sarjaa ennen seuraavaan osioon siirtymistä. Avasiko tämä yhtään? :) Ja pt:stä sitten, niin ei kai siinä ole mitään tiettyä ohjetta – sitä voi joko pähkäillä ja vertailla ja odotella ja miettiä monta kuukautta, tai sitten voi vain repäistä ja valita yhden ja lähteä sillä liikkeelle! Suosittelen jälkimmäistä. :)

   Poista
 6. Missä treenaat/ mistä hankkisit pt'n? :)

  VastaaPoista