lauantai 24. marraskuuta 2012

Viikon herkkuruuat

Viikon aikana omaan ruokavalioon kuuluu pääsääntöisesti uunissa paistettu kanafilee (100g), randomeja kasviksia (200g) ja riippuen siitä, onko kyseessä lounas vai illallinen, yksi kanamunanvalkuainen tai pastaa/riisiä (40g). Siispä kun tulee tehtyä jotain normista poikkeavaa ja siitä tulee jopa ihan hyvääkin, täytyy siitä toki ottaa kuva blogiin. :D Tosin pakko myöntää, jauhelihaa toista päivää mussuttaessa tuli oikein ikävä kanafileitä, ne kun on vaan niin hyviä!

Paistettua naudan jauhelihaa (max. 10% rasvaa) ja paistettuja porkkanoita, uunitomaatteja noin 200g ja kanamunanvalkuainen.

 Jauheliha-porkkana-makaronimössö ja tuoretta tomaattia noin 200g.

 Broileri-paprikapasta, ommmmnomnom...

 Jauhelihakeiton valmistusta, mm. herkulliset ja aineenvaihduntaa kiihdyttävät chilit taustalla :D

 THE Jauhelihakeitto!
Pääosissa: Jauheliha, porkkana, peruna, palsternakka, purjo, selleri (erittäin hyvä aineenvaihdunnan kiihdyttäjä!) ja chili sekä mausteita iso läjä.

Perjantain ultimate-herkkulounas: naudan ulkofileepihvi (200g halkaistu kahdelle hengelle puoliksi), wok-vihanneksia uunissa ja kanamunanvalkuainen! Lihan voi toki paistaa haluamaansa kypsyysasteeseen, mutta itselleni medium-rare on parasta mitä tiedän! Kasvikset ja kanamunanvalkuainen katosivat aika nopeasti lautaselta tällä kertaa, jotta pystyi loppulounaan keskittymään 100%:sesti lihaan. <3

Ja loppuun vielä kuva ikuisesta rakkaudestani, kanafileestä :D Tällä kertaa keitettyjen baby-porkkanoiden kera!

2 kommenttia: