sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Viimeistä viedään...


Viimeinen ilta 'normaaliruualla'. Ei hitsit, odotan niin innolla huomista! Täällä päässä aloitetaan Jutta Gustafsbergin GoFatGo -dieetti heti huomisaamuna aamupalan muodossa ja sen jälkeen ei muuta kuin listan kanssa kauppaan hakemaan loppuviikon ruoka-aineet. Dieetti on virallisesti tarkoitettu neljälle viikolle, mutta omana tarkoituksena on tehdä tästä enemmän tai vähemmän elämäntapa ja jatkaa ensi vuoden keväälle asti, tai ainakin niin kauan kuin tarvetta tuntuu riittävän. Tukena ja turvana onneksi samaan aikaan ja samalla dieetillä aloittava hyvä ystävä, jonka kanssa opparia päivittäin ahertaen tulee myös kokattua yhdessä ruuat. :) Lipsumista ei siis ole tietoa, vaan intoa ja päättäväisyyttä kaksinverroin!



Tällä hetkellä hankittuna on myös valmiiksi Fast Burner -rasvanpolttajat sekä Omega3-rasvahappokapseleita Mölleriltä, kuten myös dieetin aamupala-ainekset eli pakastemarjoja, raejuustoa, mehukeittoa ja kaurahiutaleita. Näillä päästään heti maanantaiaamusta reippaaseen alkuun ja raportointi jatkuu toki täällä blogin puolella tiiviiseen tahtiin.


Takana on erilaisia dieettiyrityksiä kalorinlaskennasta Atkinsiin ja ystävälläni vielä viiden päivän paastokin pohjalla. Jokainen on kuitenkin ennemmin tai myöhemmin päättynyt kilojen takaisintuloon, eivätkä uusintayritykset ole tuottaneet tulosta muutamaa päivää pidemmälle. Tähän dieettiin kuitenkin uskon, toivon ja ennen kaikkea tiedän ja vakuutan, että pystyn, joten epäonnistuminen, luovuttaminen ei ole enää edes vaihtoehto kaukana horisontissa. 



Tervetuloa seuraamaan kehitystä kohti hoikempaa ja treenatumpaa minua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti