tiistai 17. maaliskuuta 2015

SuperTreenit –> SuperEve ♡

Ihmiset – jos kaipaatte pienintäkään motivaatiopiikkiä urheilun, laihdutuksen, terveellisyyden tai ruokailun suhteen, suunnatkaa ehdottomasti suuriin liikuntatapahtumiin. Tuntuu, kuin olisin uudestisyntynyt. <3


En edes tiedostanut, miten kovasti oma fiilikseni oli ollut hukassa ennen kuin pääsin sunnuntaina suuntaamaan aurinkoiseen Naantaliin pumppaamaan itseni täyteen SuperTreenien fiilistä. Miten tämän edes pukisi sanoiksi, kun tunne on jotain sellaista, mikä pitäisi jokaisen itse kokea! Huippufiilis. =) On kuin motivaatio, inspiraatio, liikkumisen ilo ja itsevarmuus olisi annettu yhden päivän piristysruiskeena suoraan suoneen, heh.

SuperTreeneihinhän saa valita lukuisten uutuuslajien joukosta itselleen kaksi varattavaa treeniä sekä kolme itseään kiinnostavaa luentoa. Näiden lisäksi on vielä mahdollista käydä testailemassa erilaisia "freebie-lajeja" eli tunteja, jotka ovat avoinna kaikille kävijöille ja joihin ei siis vaadita erillistä ennakkovarausta – ja joista voi muuten salakavalasti livistää pois, jos laji ei tunnukaan omalta. Never happened, köh heh. Tarkoituksena on viettää koko päivä paitsi treenaillen, niin myös hyvinvointia eri luennoilta itseensä ammentaen sekä upeasta, energisestä ja iloisesta tunnelmasta täysin rinnoin nauttien.


Omaan SuperTreeni-agendaani kuului siis ensin suomalaisella flowride-spinningillä, joka teki känkkäränkkä-polvellekin ihmeparantumisen. Taisi sekin reppana kaivata jo paluuta entiseen eli kunnon treenailuihin levon ja lepuutuksen sijaan ja voitte vain kuvitella, kuinka täynnä intoa ja virtaa olin tajutessani, että pystyn taas liikkumaan normaalisti ja edessä olisi vielä vaikka ja mitä! Olimme varmasti huvittava pari rakkaan pt-ystäväiseni kanssa, kun toinen koomaa spinningiin kaikkensa antaneena ja toinen hihkuu vieressä kuin duracell-pupu. :D

Testaamaan päädyin myös pitkään houkuttanutta Body Combatia, joka menikin yllättäen samaan kategoriaan kuin Zumba ja Body Step – koreografista, nopeatempoista ja aerobic-tyylistä eli toisin sanoen allekirjoittaneelle tur-haut-ta-vaa, hahah. Positiivista kuitenkin, että tässä vaiheessa heräsi valtava palo sitä omaa lajia kohtaan – kuntosali ja itsenäiset HIIT-treenit here I come. <3 Päivän treenisaldon päätti vielä fysioterapeuttien ohjaama core-treeni keskivartalolle, joka jätti sekä lihakset että sydämen lämpimiksi, me likey.

Ja ne luennot... Voi pojat, ne luennot. Suurin pudottaja ja Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmista tuttu Jenni Levävaara sekä Huippumalli haussa -ohjelman Anne Kukkohovi olivat viimeistään se kirsikka kakun päälle, jotka herättelivät jälleen takaisin puhtaan ravinnon maailmaan ja tärkeyteen. Tiesinhän tietenkin, miksi puhdas ruoka tuo hyvinvointia, miksi hyvät rasvat ja hyvät hiilihydraatit ovat tärkeitä ja miksi tätä kaikkea ylipäätään tehdään ja mihin kaikkeen se vaikuttaa, jep. Tiesin, mutten enää muistanut tiedostaa. On kuin palaset olisivat pitkästä aikaa loksahdelleet paikoilleen ja tietynlainen valaistuminen iskenyt juuri siihen penkkiin, jossa allekirjoittanut istui – ja toivottavasti pystyn heijastamaan samaa jatkossa myös blogin puolella teille.


Ennen viime sunnuntaita en tiennyt, olisinko omasta keksinnöstäni ihan aikuisten oikeasti malttanut lähteä tällaiseen koko päivän treenitapahtumaan tai että päädynkö menemään uudelleenkin. Nyt voin vilpittömästi sanoa, että onneksi menin ja kyllä – kyllä päädyn toistekin. Padapapapaa, I'm loving it!

Kiitos SuperTreenien, SuperEve on vihdoin ja viimein palannut! =) Draivia ja virtaa riittää kuin pienessä kylässä, täältä tullaan kevät, BOOM.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti