perjantai 20. maaliskuuta 2015

Väriestejuoksu 2015!

Oletteko kuulleet Väriestejuoksusta, olleet mukana avajaiskaudella viime vuonna tai ennen kaikkea menossa tänä vuonna uudelleen? MINÄÄÄÄ OLENNNN. Kaikkiin kysymyksiin. :D

Olin itse tapahtumassa jo viime vuonna ja sen verran into piukeana, etten malttaisi odottaa tämän vuoden kierrosta! Tapahtuma on Turun suunnalla vasta kesän lopussa eli 29. elokuuta ja valehtelematta melkein tekisi mieli lähteä matkaan jo Helsingin porukassa, niin ei tarvitsisi kuin kuukauden päivät odotella, hnnggh. Viime vuoteen on luvassa myös hienosäätöä parannusten osalta – uusia esteitä, musiikkia radan varrelle ja etukäteen määritellyt lähtöajat. Can't wait! :))


Väriestejuoksu.com:n omaa tapahtumakuvausta lainatakseni:

"Väriestejuoksussa ei pelkästään juosta ja värjäännytä. Siinä ylitetään erilaisia hulvattomia esteitä, painetaan vaahdon läpi musiikin tahdissa, hypitään alkujumpissa, biletetään maalifestareissa ja kaiken tämän aikana saadaan päälle mojova annos eriväristä jauhetta. Väriestejuoksu ei ole sama kuin Amerikasta lähtöisin olevat color runit, joissa juostaan tasaisella maalla ilman esteitä. Väriestejuoksu on täysin oma tapahtumansa, jossa tylsyys on minimoitu.

Ennen Väriestejuoksun starttia on mahdollisuus osallistua erilaisiin alkujumppiin. Mitään maitohappotreeniä ei ole luvassa, vaan iloista liikuntaa hyvien ohjaajien vetämänä. N. 5 km juoksureitin varrella on pisteitä, joissa könyät yli, ali tai läpi hauskasta esteestä ja saat lisäksi päällesi värijauhetta. Nämä värikkäät esteet sisältävät mm. liukumäkiä, kiipeilyverkkoja, pomppulinnoja, vaahtoa ja monenlaista muuta mukavaa!

Heti maalin jälkeen kaikki osallistuvat huikeaan maalifestariin, jossa kaikki heittävät värijauhetta ilmaan DJ:n soittaessa maailman parasta musiikkia. Päivä huipentuu Afterjuoksu-bileisiin paikallisessa yökerhossa (K-18). Näihin bileisiin on osallistujarannekkeella luonnollisesti vapaa pääsy!"

Muta ei tosin taida kuulua Suomen versioon, ei hätää... :D

Kuka voi olla innostumatta noista videoista?? Jos siis missasit SuperTreenit, niin tässä olisi heti tarjolla toinen koko päivän kestävä joukko-liikuntatapahtuma rennolla meiningillä, letkeällä musalla ja liikkumisen ilolla varustettuna. Isommalla kaveriporukalla tästä tulee vielä kivempaa ja päälle voi pistää yhtenäiset, värikkäät leggingsit, stailatut t-paidat tai vaikkapa tyllihameet – tyyli on vapaa, mielikuvituksen käyttö sallittua. =) Ja paketin mukanahan saa jokainen tuollaiset äärettömän tyylikkäät Petri Nygård -lasit, hehhe.

Kuulostiko mainospostaukselta? Ei ollut, allekirjoittanut vain vilpittömästi niin innoissaan lähestyvästä kesästä hauskoine liikuntatapahtumineen. :-D Jos tiedät lisää vastaavia, niin vinkkaa ihmeessä kommenttiboksiin!

3 kommenttia:

 1. Extreme Run on huikee! Olin viime vuonna Peurungan Extremellä, ja 5.6km:n maastoreitillä (sai juosta kahdesti) oli seuraavaa: kiipeilyä, ryömimistä, autojen yli juoksua, vaahtotunneli, sähköeste, uintia ja kahlausta, hiekkakasojen päälle kiipeämistä ja jättilohkareilla taiteilua.... Tahtoo uudestaan!! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huii, kuulostaa aika hurjalta mut just kivalta! Nyt mäki haluan :D täytyyki alkaa tutkiskella!

   Poista
 2. Manic run, samalta FunRunilta kuin väriestejuoksukin, oli hauska. Hiukan liian tosissaanhan se piti ottaa, mutta hauskaa oli. Ylipäätään juoksutapahtumat on aina kivoja, oli sitten kyse puolimaratonista tai erilaisista naisten juoksuista.

  VastaaPoista