tiistai 24. maaliskuuta 2015

Blogiringissä, pus

"Proteiinipullantuoksuinen hyvinvointiblogi, jonka sisältöön kuuluu kaikenlaista treeniin, ruokavalioon, laihdutukseen ja kunnonkohotukseen liittyen – ja koska kaikki lähtee korvien välistä, niin mielen hyvinvointi tulee paketissa mukana. Postausten takana 25v kodin hengetär Eve, joka taikoo tiensä herkullisilla proteiinimuffinsseilla kenen tahansa sydämeen."

Vuoden 2015 kivat jutut -boksiin meni tällä kertaa tällainen lappu :)

Hip hurraa, nyt voin vihdoin rustailla teille vähän tarkemmin blogin uusista tuulista, jotka ovat jo hetken aikaa rullailleet taustavoimissa eteenpäin hyvällä fiiliksellä varustettuna. Tämä pikkuinen sydänkäpyseni – myös blogina tunnetaan – on jatkossa Blogiringin hellässä syleilyssä!

Mitään dramaattista muutosta tämä ei lukijoille aiheuta – osoite säilyy samana, sisältö samaten tietysti ja mahdollista lisämateriaalia aihepiiriin liittyen luvassa – mutta itselleni se tuo tätä kauan kaivattua yhteisöllisyyttä sitäkin enemmän. Jokunen siellä saattaa muistaa blogini olleen aiemmin Indiedays Inspirationissa ja vaikka ID:stä ei jäänyt mitään negatiivista sanottavaa, niin ero nykyiseen on kuin yöllä ja päivällä – nyt olen nähnyt kolikon toisen puolen ja päässyt sisälle aivan erilaiseen, aitoon, aktiiviseen ja yksilöivään blogiperheeseen, jossa todella tuntee olevansa kotona (jo nyt)! Tämä on uusi toinen kotini ja perheeni, jonka mielelläni esittelen myös teille. :)

Blogirinki on siis avannut täysin uuden hyvinvointi-kategorian aiempien perhe-, ruoka- ja leivontablogiensa rinnalle ja olen todella otettu, että pääsin ensimmäisten joukossa tähän uuteen kanavaan mukaan. Muutkin hyvinvointi-bloggaajat Blogiringin parissa kannattaa tsekata eli kanssakavereina mukaan lähtivät:

http://www.eevsku.fi/
http://blog.jennyhenriksson.com/
http://sportslady-h.blogspot.fi/
http://favouriteinspirations.blogspot.fi/
http://www.mieliruoka.fi/
http://jotainsinista.blogspot.fi/
http://cloudberryslife.com/
http://muutakinkuintanssia.blogspot.fi/
http://www.sannakristiina.com/

Teissä lukijoissa on yllättävän paljon lapsellisia (tulkintatyyli vapaa, heh!) ihmisiä, joita uskoisin perhe-kategorian blogien kiinnostavan ja ruoka- & leivontablogit nyt ainakin tuovat veden kielelle kenelle tahansa – niihin kurkisteleminen siis omalla vastuulla. ;) Jos jotain haluan mainita Blogirinkiin kuuluvista blogeista, niin sen, että ei se määrä, vaan se laatu. Kun kurkistatte, niin ymmärrätte. :) Blogien selaaminen kategorioittain on tehty niin helpoksi ja mukaansatempaavaksi, että niitä tutkiessa viettää melkein vahingossa tunnin jos toisenkin, nimimerkillä erilaisia leivonnaisia tässä dieetillä kuolaten...

No mutta, sen pidemmittä puheitta kääritään tämä postaus kasaan. Blogirinkiä kannattaa siis käydä tutkailemassa ja jos nappaa, niin heidät löytää niin Facebookista, Instagramista kuin Twitteristäkin – ota ihmeessä seurantaan, jos sinäkin tykkäät uudesta perheestäni yhtä paljon kuin minä. :)

4 kommenttia:

 1. Uusi perhe tykkää myös susta! Tervetuloa :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kiva! Tervetuloa! :)
  Minäkin hyppäsin joku aika sitten ID:stä Blogirinkiin ja ihan samoilla fiiliksillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 joo, nää fiilikset on kyllä vahvat ja oon tositosi tyytyväinen tähän, hyvä kuulla etten oo ainoa samoilla ajatuksilla liikkunut! :)

   Poista