maanantai 30. maaliskuuta 2015

Sneak Peak: protsku-mokkapaloja

Suklaista taikinaa pitkin keittiötä, proteiinijauhoja vaatteilla ja masu täynnä hyvää... Muttei ihan vielä tarpeeksi hyvää. Tänään Even keittiössä valmistui proteiini-mokkapalat versio 1 ja vaikka nämäkin ovat ihan hyviä, niin ihan hyvä ei riitä – ei, kun puhutaan legendaarisista mokkapaloista, joille halutaan terveellisempi ja proteiinipitoisempi vastine.

Tässä siis vain sneak peakia kuvien kera siitä, mitä on tulossa viimeistään pääsiäiseen mennessä, lupaan! Rakenne on jo kohdillaan ja perusrunko valmiina, mutta kolme elementtiä kaipaavat vielä korostamista: makeus, suklaus ja kahvius. Kolme kovaa, jep. 

Stay tuned, kyllä nämä kohta on hiottu täydelliseksi! ...varmaankin siis sen seitsemännen kokeilutaikinan jälkeen. En myöskään tiedä, kuka nämä kaikki kokeiluversiot syö, mutta se nyt on murheista pienin vaikka ne omaan masuun uppoisivatkin, sillä ravintoarvot ovat ainakin kuosissa. =)7 kommenttia:

 1. Tätä odotetaan innolla! Jee, lisää sun ihania leipomuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin itse asiassa odotan innolla sitä päivää, kun saan reseptin oikeasti samanlaiseksi kuin ne rasvaiset ja sokerilliset mokkapalat. :D

   Poista
 2. No nyt ollaan kunnon aarteen äärellä! En erityisemmin välitä tai ainakaan innostu juuri mistään leivonnaisista, vaikka monet toki maistuukin, mutta mokkapalat on mun heikkous. Sellainen oikein kunnon HIMOTUSKOHDE. Siskokin joka ikinen vuosi väkertää mokkapaloja ihan vaan mua varten, kun vietetään siskonlasten synttäreitä. JOKA KERTA. Mokkapalaa pitää olla :P Itse oon ehkä kerran tehnyt niitä, koska jos oppisin tekemään niitä tuosta noin vaan, niin apua, musta tulis ihan aito oikea valas varmaan parissa kuukaudessa.. :D Mutta mokkapalat, joissa on arvot kohdillaan - wow. Kuten sanoin, nyt ollaan todellisen aarteen äärellä :D Can't wait ja hatunnosto näille sun terveellisten herkkujen reseptisuunnitteluille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No JUST ton takia mun täytyy hioa tätä reseptiä vielä lisää – mulla ei olisi sydäntä antaa sulle reseptiä, jossa odotukset olisivat (ilmeisen :D) korkealla ja sitten tultaisiinkin romahtaen alas sen "ihan ookoon" myötä. Nyt oot officially mun muusa tälle reseptille! =)

   Poista