keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Senat sakaisin, zzz... (video)


Varsågoda, ja sama ranskalaisilla viivoilla:

~ kiitos hurjasti kommenteista ja kaikista teistä lukijoista! ♡ Kivaa pystyä jakamaan omia ajatuksiaan tätä kanavaa pitkin muidenkin kanssa. Jokainen kommentti otetaan täällä suunnassa suurella mielenkiinnolla ja ilolla vastaan.

~ postaustoiveita ja -ideoita voi jättää kommenttiboksiin jos niitä jollain on, esim. Superdieettiin / GoFatGo:hon liittyviä juttuja, yleisiä kysymyksiä laihdutuksesta tai omasta etenemisestäni jne tai sitten mitä nyt tuleekaan mieleen, aihe vapaa. :) Jos olet toivonut jonkinlaista postausta tai haluaisit tietää jotain tiettyä niin ehdota!

~ reissaan muuttokuorman mukana vanhempieni luo Varsinais-Suomeen tänään ja olen sunnuntaihin asti, postaustahti saattaa siis hidastua. Kontrolloidussa ympäristössä dieetti toimii, mutta lapsuudenkodissani käydessäni se on aina suuressa vaarassa sortua! Apua... Pitäkää peukkuja sen suhteen, että pystyn pitämään dieetin kasassa.

~ rahka on hyvää mehukeiton kanssa sekoittamattomana + ultratyylikkäät possuhousut jalassa :D

10 kommenttia:

 1. Kauheesti tsemppiä kotivierailuun, itellekin on aina vaikeinta pysyä oikeassa ruokavaliossa kyläreissuilla mummolle tai iskälle, kun herkkuja on tietty tarjolla toisin kuin kotona... :D Mutta nyt lujalla tahdolla yli houkutusten! Postausideoista, niin mielellään ainakin kuulisin lisää superdieetistä, tai esim siitä miten se ruokailujen sisältö muuttuu dieetin edetessä ja kuinka pieneksi kalorit nipistetään viikkojen edetessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luja tahto kadotettu, saa palauttaa jos löytyy. :D joo voisin tehdä jonkun postauksen tai toisenkin Superin ruokaryhmityksestä ja muutoksista, hyvä idea!

   Poista
 2. Tsemppiä täältäkin!
  Laitoin sulle pienen haasteen blogiini (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Yritän tehdä mahdollisimman pian :)

   Poista
 3. Aloitin "Juttadieetin" maanantaina ja sinun blogisi löysin eilen googletellessani jotain kyseiseen ruokavalioon liittyvää. Jäin siltä istumalta koukkuun, ja olenkin jo selaillut tekstejäsi toosi paljon! Ainakin näin dieetin alussa erityisesti juuri nuo ateria-ideat ja ruokakassi-postaukset kiinnostavat ja muutenkin tekstiäsi on mukava lukea:). Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista!
  -Päärynä-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos sulle kun olet lukijana :) ruoka-aiheilla siis jatketaan, hyvä tietää että ne kiinnostavat etten jätä turhaan postaamatta jotain koska 'ei ketään kuitenkaan kiinnosta'! :D

   Poista
 4. Luin blogisi juuri läpi ja olet niin ihanan aito persoona :) tseppiä kaikkeen olet! motivoit mua täysin

  VastaaPoista