lauantai 11. toukokuuta 2013

Voi nenä...

Ei tää nyt ihan toimi. Keskiviikkona koko ruokavalio heitti jo iltapäivästä volttia, kiitos eväiden (tietoisen!!) unohtamisen töissä. Loppupäivä meni muutenkin niin kauhealla tohinalla muuttokuorman ja autolla reissaamisen kanssa (2h ajomatka), ettei siinä olisi juuri mitään ruokavaliota ehtinyt ylläpitää muutenkaan. Päivän saldona kolmioleipä, proteiinipatukka, banaani ja illalla karjalanpaistia, perunaa ja pari chocolate chip cookieta, hehee.

Torstaina olikin sitten kaupat kiinni, joten jääkaapin sisällöstä tuli myös nopeasti ruokavalion sisältö. Perjantaina päätin pitää viimeisen herkuttelupäivän ja hainkin jo kaupasta dieettiainekset jääkaappiin odottelemaan tätä päivää. Intoa puhkuen söin tänään kiltisti aamupalarahkaa, kunnes eräänlainen ennakko-äitienpäivä iski ohjelmistoon ja illalla odotteleekin sitten tämän vuoden ensimmäinen grillauskerta. Huoh.

Toki voisin ottaa itseäni lujemmin niskasta kiinni ja ohittaa kaikki grillailuhetket maitorahkojeni kanssa, mutten vieläkään koe tämän olevan niin kuolemanvakavaa. En osaa vielä edes katua tätä kaikkea herkuttelua, joskineiköhän senkin aika vielä tule. :D Ja onneksi tässä ei olla millään 'kisadieetillä' eikä dieetin päättymiselle ole mitään tiettyä päivämäärää, vaan elämäntapamuutos on se todellinen tie onnistumiseen. Tämä ympäristö kun ei ainakaan vielä edusta sitä arkea, niin täällä pystyn vielä jotenkin sallimaan itselleni sen poikkeuksellisen syömisenkin.

Mutta ei tänne silti pelkkää huonoa kuulu - nimittäin juoksu kulkee edelleen ja jopa parempana kuin ennen! Olen käynyt koiramme kanssa juoksentelemassa enkä tunnu saavani tarpeeksi siitä, se on ehdottomasti ykkösseuralaiseni jatkossa juoksulenkeille! <3 Ihana kuratassuni juoksee nätisti juuri sitä vauhtia mitä siltä pyytää, mutta kirittää salakavalasti itseänikin viemään vauhtini niille sopiville rajoille, jotten tyydy vain jolkottelemaan liian kevyesti. :) Päädyin myös eilisaamuna (kahden päivän hiilarihumalan päätteeksi) uskaltautumaan vaa'alle ja sekin näytti -2KG edellislukemiin verrattuna kaikista näistä herkkupäivistä huolimatta eli oikeaan suuntaan ollaan silti menossa, hyvä näin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti