keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Uusia aluevaltauksia: CXWORX

Kohta on aika jättää eilisen jumppapettymys taakse ja suunnata ihka ensimmäistä kertaa Les Mills CXWORX-tunnille, jaiks! :) Tunti on kuulemani mukaan erittäin rankkaa lihaskuntoharjoittelua, joten hieman jo pelottaa tämä oma jaksaminen vaikka tunti kestääkin 'vain' 30 minuuttia. Taitaa olla kuitenkin melkoisen rankka puolituntinen edessä!Googlettelinkin jo etukäteen Les Millsin sivuilta CXWORXista ja tällaista kaikkea sieltä sitten löytyi:

Looking for a short, sharp workout that’ll inspire you to the next level of fitness, while strengthening and toning your body? CXWORX™ is for you!
 • Based on cutting-edge scientific research
 • Brand new 30-minute format
 • Combines the best of personal training with the energy of a group fitness class
 • Choreographed routines and chart-topping music that’ll bring you back for more


CXWORX™ really hones in on the torso and sling muscles that connect your upper body to your lower body. It’s ideal for tightening your tummy and butt, while also improving functional strength and assisting in injury prevention.

It’ll help you run faster … play harder … stand stronger!

Jep... Yritän kyetä sitten raportoimaan siitä, miten kuollut olen kyseisen puolituntisen jälkeen. :D Mutta kaikkea on kokeiltava edes kerran!

13 kommenttia:

 1. jejejee! asiaan liittyen mul tulee siit cxworxin kakkosbiibistä omalla kohdallani mieleen tää :D

  http://www.thefunnyblog.org/wp-content/uploads/2012/09/what-i-feel-like-doing-plank-what-i-look-like-funny-picture.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon vähän ku toi alempi mut vaa viel peppu maassa, eli toisin sanoen makoilen patjalla :D "Ulla-Maija mä oon valmis! Tää oli ihan hirveen helppo!"

   Poista
  2. mjaha. nythän me vasta lähetään syventämään sitä lankkua! tääl on onneks nyt ohjaaja kattomassa eri suuntaan et mä voin vähän levätä.

   Poista
 2. ainii äskeinen oli siis retu ja niin on tääkin :D ps. ota tää "todista ettet ole robotti" sanantunnistus pois, nää on liian vaikeita mulle!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä kyllä arvasin tost kuvasta heti :DDDD Siis oon mielestäni ottanu sen pois, what the heck.. Tutkaillaan tilannetta!

   Poista
  2. ... Ei se ollukkaan pois päältä, mut nyt on :D Hyvä ku sanoit, muaki se ärsyttää ihan sikana!

   Poista
 3. ahahaha joo kiitos erittäin hyvästä kohteliaisuudesta :DD mä en tuukkaan enää tähän blogiin et ohan niitä parempiakin blogeja.. no hard feelingsh mennää retu johonki toiseen blogiin.. rouva ylläpitäjä, tahdon teitä paljon kiittää *kompurointi*. joo sori.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Minä luulin että robottisuodatin oli pois päältä mutta ei se ollutkaan pois päältä. No mistäs sulle sellanen tuli mieleen? AINII, Retulla ja robottisuodattimella on menny poikki!

   Poista
 4. jee nyt se robottisuodatin on poissa ihanaa kiitos :D t:spämmi-retu joka lopettaa nyt sun kommenttilaatikon saastuttamisen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna palaa vaa mut meiän pitää tehä sulle oma profiili! OMA PROFIILI! Sä saat sanoo ekan yksityiskohdan.

   Poista
  2. EI BILJARDIPÖYTÄÄ!

   Poista
  3. Tai saa olla biljardipöytä mut jos joku lukija ei haluu pelaa ni ei sit muutkaan pelaa.

   Poista
  4. ja jos joku nainen haluaa käydä miesten blogeissa nii siit ei sit aina tulis sanomista! joo, mä teen oikeesti jonku oman profiilihässäkän nii saan ees jonku kivan kuvan itelleni enkä tota anonyymikuvaketta. mut mä teen sen myöhemmin, sitä ennen mä syön kaikki ne asiat jotka mua tuolla jääkaapissa odottaa!

   Poista