lauantai 26. tammikuuta 2013

Dieetin lähtötilannetta

Voi hirvitysten hirvitys, minkälaista postausta oonkaan nyt julkaisemassa... Selailin nimittäin tässä vanhoja kuvia ja törmäsin eräisiin yksilöihin, joista muodostuisi jonkinlainen käsitys kilojeni lähtötilanteesta. En suureksi yllätyksekseni näytä niissä miltään ihan järkyttävältä suomonsteriltakaan - harvinaislaatuisia kuvia siis toisin sanoen :D - joten ajattelin ottaa riskin ja laittaa näitä ennen-kuvia oikein tänne blogin puolelle. Tämän on nyt sitten pakko olla se viimeinen niitti sille, että ne ylimääräiset kilot on saa-ta-va pois!
Jooh, varaa on siis pudottaa reilusti. JOS ajattelisin pelkästään laihtumista ja kilojen karistamista, haluaisin varmaankin jopa 20 kg pois elopainostani. Mutta koska haluan myös samalla kiinteyttää kroppaani ja muuttaa rasvaa lihasmassaksi, en tuijota kiloja vaan peiliä sekä vaatekaapin tällä hetkellä pieniksi jääneitä (tai jo ostohetkellä valmiiksi pieniä olleita 'kyllä mä vielä mahdun näihin') vaatteita. :) Vielä sitä niihinkin tullaan mahtumaan, tai parhaimmassa tapauksessa saankin heittää vaatteita pois koska ne ovat liian isoja!

Noista kuvista haluaisin painottaa, että kyllä musta saa huomattavasti hirveämpiäkin kuvia otettua, mutta ne ei ikinä sitten taas päätyisi tänne blogin puolelle... :D Tai ei ainakaan ennen kuin voin laittaa siihen rinnalle kuvan hoikasta masustani vatsalihasten loistaessa läpi, hehe! Eli pitäkää mielessä se, että nämä ovat niitä onnistuneimpia kuvia hyvästä kuvakulmasta. Ja hei, kuvissa näkyvä takki ei ole muuten enää noin pinkeä, pisteet siitä! :)

2 kommenttia:

  1. Onpa sulla kiva blogi, hienoa miten oot ottanu itteäs niskasta kiinni ja oot saanu tuloksia! tää motivoi mutkin lähtemään lenkille ja syömään vähä terveellisemmin :) tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tää motivoituneisuus välittyy ruudun toisellekin puolelle!:) kiitos paljon, tsemppiä tarvitaankin kun heikkoja hetkiä tulee varmasti vielä useita, mutta eiköhän lopussa sitten (toivottavasti) kiitos seiso. :)

      Poista