perjantai 25. tammikuuta 2013

Plus miinus nolla

Täällä vanhempieni luona ollessani tuntuu normaali dieettiarki katoavan jonnekin kauas pois. Jotenkin olen vain ohjelmoinut itseni ajattelemaan, että täällä olo tarkoittaa lomafiilistä ja lomalla ei lasketa kaloreita tai syödä tietyn rungon mukaan. Ja niinhän se on taas kerran mennytkin, huoh.

Mutta! Inspiroin ilmeisesti tähänastisilla saavutuksillani äitiäni siinä määrin, että aloitamme huomenna yhdessä GoFatGo-rungon mukaan syömisen! Hänelle tämä onkin sitten ensimmäinen kerta, kun joutuu (tai oikeastaan pääsee, sehän helpoittaa elämistä huomattavasti!) syömään tarkan ruokavalion mukaan ja toivonkin koko sydämestäni, että helposti herkkuihin lipsuva äitini pysyisi tässä dieetissä edes pääosan ajasta, vaikka sitten pitämällä yhden herkkupäivän viikossa jos tilanne sen vaatii. :)
kuva: weheartit.com

Päätöksen kunniaksi pidämme siis tänään ns. 'viimeisen ehtoollisen' eli kohtuudella toteutetun herkuttelupäivän (vaikkei kyllä pitäisi), joka on sisältänyt vaikka ja mitä. Tässäpä 'lyhyt' luettelo siitä, mitä kaikkea olen tänään mussuttanut masuuni: patonkia, palvikinkkua, uunilohta, kanamunaa, remoulade-kastiketta, perunaa, irtokarkkia, yhden ison chocolate-chip-cookien, muutaman suupalan broilerin koipea, puolikkaan eineshampurilaisen ketsupilla, sinapilla ja juustolla, pienen viipaleen omenapiirakkaa ja vielä vähän lisää patonkia. Kaikki nämä saman päivän aikana, kylläpä nolottaa...

Olen kyllä yrittänyt pitää järjen mukana ruokailussa esimerkiksi syömällä uunilohen kaverina vain kaksi pientä perunaa sekä kanamunasta vain valkuaisen, mutta mukana on tullut kyllä kaikkea muuta sälää jotka nostavat tämän päivän kalorit varmasti sinne 2000 paikkeille, ehkä jopa korkeammallekin. ONNEKSI on tullut lenkkeiltyäkin yhteensä ainakin 12km, joten toivottavasti tilanne olisi ennemminkin plus miinus nolla tältä päivältä... Noh, eipä mikään dieetti nyt yhteen päivään kaadu jos tälle päivälle sattuisikin jäämään plussalle. Ja eipähän ainakaan tee enää mieli syödä yhtään mitään, kun listasin nuo roskaruokani tänne muistiin, yöks! :D

4 kommenttia:

  1. Ah tää helpotti mun morkkista tän päivän ruuista :DD ... pizzaa, hampparii ja illal viel pari palaa pizzaa. SAIRASTA! :D ja en pysty luopuu ripsistä, meen ysiltä aamulla huoltoo ;)

    VastaaPoista
  2. Ja sä helpotit nyt mun morkkista, onneks meil on toisemme :D

    VastaaPoista
  3. Jep! Hei mainitsen tulevassa (su klo 16 muistaakseni) postauksessa sun blogin ni ei varmaa haittaa? :)

    VastaaPoista