sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Weekend

Viikonlopun kunniaksi väänsin lauantaina itse ja vieläpä onnistuneesti naudan sisäpaistista ihanaa, mediumia lihaa. Slurps! :) Pidin vajaan 700g lihakönttiä uunissa karkeasti tunnin verran (en seuraillut kelloa vaan tarkkailin lihan ulkonäköä) ja otin lihan pois ilmeisesti juuri kriittisellä hetkellä, sillä hetkeä myöhemmin se olisi kyllä ollut aivan liian kypsää omaan makuuni. Lisäksi uskon vakaasti paistomittarini olevan rikki, sillä se ei näyttänyt mitään astetta siinäkään vaiheessa, kun nappasin paistin pois uunista... No mutta, onneksi oma silmä oli tarkkana tällä kertaa!

Tässä kuvattuna nyt sitten päivän jälkimmäinen ateria eli illallinen yhdessä perunoiden ja vihreiden papujen kera. :) Perunoiden päälle laitoin vielä teelusikallisen oliiviöljyä sekä suolaa ja pippuria.
Oikeaoppisesti vihreitä papuja pitäisi kyllä olla tuplaten tuo määrä, mutten millään jaksanut syödä niin isoa annosta, sillä ateriarytmi meni lauantain osalta vähän pieleen. Söin nimittäin lounaaksi vajaan annoksen (ehkä 70g kasviksia ja 100g lihaa) kanasalaattia vain reilu tunti ennen tätä ateriaa. Aamupalan ja lounaan väliin jäikin sitten sellaiset 5h... Aina ei voi onnistua, varsinkaan kun kaikki keskittyminen on tähdätty täydellisen sisäpaistin valmistamiseen. :D Iltapalana toimikin sitten varsinaiseksi herkuksi muodostunut Fast Dietmix Chocolate -proteiinijuoma-annos ja kalorit pyörivät siinä 1100-1200kcal paikkeilla.

Tämä aamu alkoi raejuuston puuttuessa kahdella kanamunanvalkuaisella sekä ripauksella aromisuolaa ja pakko myöntää, että tämäkin on varsin maukas tapa aloittaa aamu. :) Suosittelen kokeilemaan, vaikkei niin kovin erikoiselta näytäkään.
Nyt käynkin sitten kovaa henkistä taistoa, kiitos irtokarkkikuvien. Mieleni on tehnyt irtokarkkeja jo eilisestä asti ja jotenkin ne sopisivat vielä viikonloppuunkin kuin nenä päähän! Ääh... Jos lankean ja päädyn hakemaan kaupasta pussillisen (n. 200-300g maksimissaan) karkkia, niin ne muodostavat sitten loppupäivän ateriani enkä voisi kalorimäärän vuoksi syödä tänään mitään oikeata ruokaa noiden jo nautittujen kanamunanvalkuaisten lisäksi. Aivan päätöntä, tiedän... Ja silti harkitsen vakavissani tätä vaihtoehtoa! :D Kylläpä dieetti pistää ihmisen pään joskus täysin sekaisin. Your mind is your worst enemy.

Loppuun kiusaan vielä teitäkin tällä kuvalla, voitte sitten raportoida pysyykö oma tahdonvoima vahvana. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti