maanantai 21. tammikuuta 2013

Graavilohta ja paistinperunoita lihalla, omnom!

Tämän päivän lounaaksi päätyi sitten (melko odotetusti) graavilohesta tehty salaatti. Graavilohta salaatista löytyi tarkalleen 66 grammaa, mutta lohessa onkin rasvaa senkin edestä esimerkiksi tonnikalaan verrattuna ja siitä syystä en raaski lohta koskaan sen 100 gramman edestä syödä. Herkkua oli kyllä, ja äärimmäisen helppo kyhätä kasaan! :p
Välipalana toimi tuttuun tapaan Fastin proteiini-shake. Illallisena sitten itsellenikin hyvin harvinaista mutta toki herkullista ruokaa – paistinperunoita! Lapsuudesta tutut paistinperunat olen päätynyt valmistamaan itse vain yhdellä kädellä laskettavia kertoja enkä ole tainnut syödä niitä nykyiseen asuntooni muutettuani kertaakaan (eli yli kolmeen ja puoleen vuoteen), joten tuntui oikein erityisen namilta syödä niitä erittäin pitkästä aikaa. :) 

Mausteina käytin paprikaa, cayenne-pippuria ja grillimaustetta ja heitin joukkoon vielä vihreitä papuja sekä sitä naudan sisäpaistia, kun kerran löytyi vielä jääkaapista. Vei kyllä kielen mennessään tämä ateria, täytyykin alkaa tehdä paistinperunoita useamminkin!
Enää vuorossa siis iltapala, jonka virkaa saa jälleen toimittaa laiskamato-fiiliksen vuoksi Fastin proteiini-shake. Enkä kyllä muista, milloin olisin viimeksi rahkaa iltapalaksi (tai varsinkaan välipalaksi) laittanutkaan, ajatuskin siitä tuntuu vain jotenkin raskaalta... Kai tämäkin on jokin kausivaihe dieetin kulussa ja rahka palaa varmaankin ruokavalioon vielä joku kaunis päivä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti