perjantai 18. heinäkuuta 2014

Elokuun uudet treeniohjelmat

Hehe

Elokuu lähestyy ja treeniohjelmat ruokavalioineen tupsahtivat jälleen sähköpostiin. Hieman tässä helteessä toki masentaa, että allekirjoittanut latailee akkuja pienen kuumelämpöilyn muodossa, mutta kunhan tästä vain toivutaan (toivottavasti yhtä nopeasti kuin miten tulikin), niin uudet kujeet odottavat taas kulman takana!

Oikeastaan kujeet ovat elokuulle jokseenkin tutut, niin liikkeiden kuin ruokavalionkin osalta. Tuttua ja turvallista with a twist, koska ihan samanlaisia treeniohjelmiahan tässä ei ole kuitenkaan toistettu. Pääsen toivon mukaan kuitenkin keskittymään nyt kunnolla itse lihakseen pelkän tekniikan hiomisen mukaan, kun liikkeet ovat jo ennalta niin tuttuja.

Lepopäivät (sisältäen aerobisen liikunnan) ovat hiilarittomia, treenipäivissä yksi kunnon hiilarilataus ja aamuaerobiset ovat tulleet takaisin, JES! <3 Koko kropan kattavia lihaskuntotreenejä on viikossa kolme erilaista, kaikki aikasidonnaisia. Niiden kaverina sitten tosiaan kolme aamuaerobista ja kaksi HIIT-treeniä eli yhteensä treenejä viikossa 8 kpl. Ja parasta...

Mömmöt ovat tulleet takaisin! BCAA, kreatiini, L-Glutamiini, L-Karnitiini... Hello lovers. <3 Pre-workoutin säästelen sitten vaikka sinne syyskuulle ja nautin nyt vain näistä mömmö-ystävistäni, joiden perään olinkin jo ehtinyt haikailla.

Loppuun vielä pt:ni ihanan tsemppaavat sanat ohjelmien ohessa, jotta saisin teillekin välitettyä sitä ihanan innokasta, energistä ja positiivista tunnelmaa, joka tuosta huipputyypistä irtoaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti