maanantai 7. heinäkuuta 2014

Cheat day

Täällä allekirjoittanut otti viikonloppuna äkkilähdön Lahteen ja vietti viikonlopun ystävien, yhden hännänheiluttajan, viinin ja cheat dayn merkeissä. Lauantaille tupsahti jälleen erittäin ansaittu herkkupäivä, sillä seuraamukset ovat tällä kertaa astetta radikaalimmat ja vieläkin voimassa.

Olen siis paastolla. Vettä, teetä ja BCAA:ta, ei muuta.

Tästä lisää sitten myöhemmin, mutta nyt kiinni siihen pre-paastoon eli herkutteluihin. Herkkuruuaksi päätyi jälleen kerran sushia ja pakko kyllä myöntää ihan näin ääneen täällä blogissa, että mehän tehdään muuten maailman parhaimmat sushit ihan omin kätösin. Omnom. <3 Hanko Sushi ja Sushibar osuvat toki lähelle, mutta itsetehty on edelleen sitä kaikkein parasta – ja sitä saa myös ahmia kerralla ylivoimaisesti eniten, heh. :D
Sushin lisäksi masuun upposi myös karkkia, Twix-patukka, jonkinlainen kinkkupiirakka leivontapisteestä, kolme vohvelitikkua kermavaahdolla (kun jäätelöä ei enää mahtunut) ja Subwayn patonki kello 4 aamuyöllä. :D Sekä kiitettävästi punaviiniä.

Siinä missä aiempien cheat-päivien jälkeen (ja siis nimenomaan jälkeen, ei sillä herkkuhetkellä) on morkkistuttanut ja ällöttänyt koko herkuttelu, niin nyt olo on kevyt ja reipas ja normaali. Sain tankata hyvällä omatunnolla, sillä ajattelin koko ajan syöväni varastoon ja paastoavani sitten seuraavat 2-3 päivää. Ja hyvä ratkaisu tuntui kieltämättä olevan, sillä tämä paastoaminen ei tunnu lainkaan vaikealta tai vastenmieliseltä, vaan päinvastoin piristävältä ja ihmeellisen rauhoittavalta.

Huomenna sitten edelleen tyhjällä masulla kokeilemaan vihdoinkin sitä puistojoogaa tässä lähes trooppisen lämpöisessä kesäsäässä, jes! Puistojooga pidetään siis Kuntokeskus Tempon toimesta Turussa Kärsämäen kentällä tiistaisin kello 18, lisätietoa tunnista löytää vaikkapa täältä. JOS nyt joku ruudun sillä puolella sattuisi olemaan siellä myös, niin tulkaa moikkaamaan – olen joukon keskellä se bambi ajovaloissa, notkeana kuin norsunpoikanen ja todennäköisesti naureskelen joka toiselle liikkeelle, jota yritän saada aikaiseksi tällä elämäni toisella joogakerralla. :)

Cheat-päivän asuna mahdollisimman joustavat ja mukavat leggingsit

Huomenta <3 Tällaiselle sain antaa aamusuukot :)

3 kommenttia:

 1. Käytätkö ihan sushi riisiä, kun teet noita nigirejä? Ite hommasin nigiri muotit, mut en ole vielä saanu aikaseks itte niitä väsäillä. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan sitä samaa riisiä kaikkeen. :) Ai onko nigireille olemassa oikein muottejakin?

   Poista
  2. Mitää siis käytät sushi riisiä aina, etkä vain sushien teossa? Saanko udella, että mitä sushi riisiä sitten ostat (joku merkki tyyliin Prismasta)? Niitä kun montaa erilaista. Se miun oma mitä mie käytän ni on hankittu ihan ulkomaalaisesta liikkeestä, eikä siinä lue kalorimääriä niin ei oikein uskalla paljoa käyttää, kun ei mitään hajua kaloreista tai muistakaan arvoista..

   Joo on, ebay.com. ;) Sieltä hankin myös onigiri muotit ja ne ovat olleet käytössä. :D

   Poista