sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Jääkaappia uudesta asunnosta!


Video katkesi kesken puhelimen tilanpuutteen vuoksi, höh. Lopusta jäi siis näyttämättä vielä torttutaikinalevyt ja pakastepitsa… :D Eli ehkä ihan hyvä, että katkesi.

Kuiva-ainekaapeista multa löytyy tällä hetkellä vain ja ainoastaan kaurahiutaleita, riisiä, tummaa spaghettia ja muutama tortillalettu – ei muuta. Ei siis esimerkiksi jauhoakaan ja nyt kun mietin, niin en kyllä aio myöskään tietoisesti lähteä ostamaan mitään erityistä ennen kuin on ihan pakko. Eipähän tule sitten houkutuksia alkaa vaikkapa leipomaan, heh. Ja mitään margariinia tai voitakaan kaapeista ei löydy, oliiviöljyllä mennään.

8 kommenttia:

 1. iiihhanaaa kuulla sun ääntä :D <3 -ruttu

  VastaaPoista
 2. Turussahan on ihan keskustassa torin vieressä lidli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, kiitos tiedosta! Pitää mennä heti tarkastamaan :)

   Poista
 3. Moi! Löysin tän blogin kun googlailin jotain superdieettiin liittyvää. Katoin muutaman postauksen ja lopulta luin koko blogin läpi, sen verran oli mielenkiintonen. Ite alotan GFG:n nyt marraskuussa ja sain täältä tosi paljon inspiraatiota ruokiin liittyen, ja motivaatiota sun edistymisestä. Oot saanut ittes ihan loistavaan kuntoon! Tsemppiä jatkoon ja onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla, kiitos kun jätit kommenttia! <3 Ja kiitos muutenkin kehuista ja toivotuksista, toivottavasti sullakin lähtee GFG hyvin käyntiin siellä suunnassa. :) Itse koin sen myötä ainakin suuren herätyksen ja vannon edelleenkin näin vuosi aloittamisen jälkeen sen nimiin!

   Poista