perjantai 18. lokakuuta 2013

Dieettiruokia

Kanaa ja kalorittomia nuudeleita taco-mausteella, aika lailla peruseväs töissä nykyään.

"Spaghetti bolognese", muistaakseni n. 250kcal per annos. :p (100g naudanpaistijauhelihaa 10%, säilykeherkkusieniä 1/2 pakettia Star Nutrition Diet Noodles:ia, vajaa rkl tomaattipyrettä ja mausteita maun mukaan)

:DDD Sekamelska broileria, parsakaali-kukkakaalisekoitusta, sipulia 
ja kanamunaa, jotka kaikki paistettu yhdessä pannulla. 

... Ja taas, broileria ja kalorittomia Diet Noodles:eja, tällä kertaa mukana myös säilykeherkkusieniä. Slurps.

Broileri-herkkusieni-proteiinipasta-raejuustosalaatti.

11 kommenttia:

  1. Siis ihan uskomaton muutos ! Ihan kuin eri ihminen (:
    Käyksä vaan salilla vai teetkö jotain muutakin ?
    Mulla on sellanen ongelma etten polta kyllin kaloreita pudottaakseni painoa ://

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos! :) Kyllä se peilikuva pikkuhiljaa alkaa miellyttää omaakin silmää, vaikka huonoja päiviä riittää silti silloin tällöin täälläkin. Teen tällä hetkellä kotona Superdieetin supertehokkaita kotitreenejä, mutta jahka saan muuton tästä alta pois, niin ajattelin alkaa taas käymään kuntokeskuksessa ainakin ryhmäliikunnoissa (BodyPump ja sen tyyliset lihaskuntoharjoittelut & spinning). En ole ennen käynytkään omin päin kuntosalilla, joten se on sitten ihan uusi maailma mulle ja avautuu toivottavasti piakkoin. :)

      Millä tavalla et polta kylliksi kaloreita painonpudotukseen? Siihenhän on helppo ratkaisu – vähennä kalorinkulutusta sitten! Ota avuksi vaikka Go Fat Go:n runko. :) Ruokavaliollahan kun sitä tosiaan pääosin laihtuu eikä liikunnalla. Niin ja muistutan vielä tosiaan mustaa valkoisella, että myöskään näännyttämällä ei kannata laihduttaa, vaan nimenomaan säännöllisesti ja kevyesti syömällä sekä etenkin paljon vettä juomalla! :)

      Poista
    2. syön siis noin 1500 kcal päivässä ja käyn noin puolen tunnin lenkeillä ja salilla 3 kertaa viikossa mutta eikö se ole niin että pitää kuluttaa 3,500 kaloria jotta laihtuu 0,5 kiloa ja haluaisin laihtua sen 0,5 kiloa tai enemmän viikossa mutta emmä nyt usko että noin paljon viikossa tulee kulutettua ...

      Poista
    3. No mutta sehän on yksi ja sama mistä tuon 3500kcal vajeen poimit. Joko liikut kuin hullu ja kulutat 3500kcal eli hankit sen kuluttamalla tai sitten syöt kevyemmin ja hankit tietyn verran kalorivajetta per päivä eli hankit 3500kcal vajeen ruokavaliolla. Sama tulos :) En tiedä, miten vääntäisin tämän enää yksinkertaisemmaksi. Loppupeleissä ruokavaliolla saavutat sen helpommin kuin liikkumalla!

      Poista
    4. Mutta ei ole terveellistä laihduttaa vain vähentämällä syötyjä kaloreita todella alas, esimerkiksi alle 1500 kcal. Keho menee säästöliekille sellaisesta eikä rasva pala -tai jos palaakin niin se tulee takaisin heti kun alat syömään normaalisti. Tottahan se on että ruokavaliolla on laihtumisen suurempi vaikutus kuin liikunnalla, mutta jos haluaa nopean laihdutustahdin (esim 0,5-1kg/vk) niin kyllä siihen pitäisi ottaa liikunta mukaan. Esimerkiksi minun peruskulutukseni ilman liikuntaa on vain noin 1700kcal, jos haluaisin laihtua esim puoli kiloa viikossa, pitäisi minun syödä 1200kcal päivässä mikä on jo liian vähän..

      Poista
  2. Pitääpäs laittaa noi nuudelit ostoslistalle ja kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kannattaa! Itsehän ostin heti sen jumbopakkauksen ettei pääsisi heti loppumaan, heh. :D

      Poista
  3. Ooooh hyvännäköstä.. Kulta, voitsä hakee mulle kaupasta kanapaketin ja kolme tuubii dieettinuudeleita ja salaattituutin ja kismetin? Mä vihaan sua. Sä ärsytät mua! Ai mitä oot sanonut. Sano vaa. Emmä mikää hirviö oo. Joo sori :D -ruttu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustikkanuudeliiiiii. Nii Reetta, katoiksä patjan alle? Tää kanapakettiki on ollu siel jo viikon! Josset sä kato patjan alle niin taatusti siel on kanaa! Jep sori vaan ku jatkoin. :D

      Poista
  4. Hei, mistä ostat noita nuudeleita? Kiitos, kun pidät yllä tätä tsemppaavaa blogiasi! :)
    -eeva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fitnesstukku.fi! :) Ja voi kiitos vaan kuule ihanasta kommentistasi!

      Poista