keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Projekti -10kg: puolivälissä


Pikainen tilannepäivitys: Projekti -10kg on nyt puolivälissä (tai yhdellä päivällä ylitse), ja kiloja on nyt lähtenyt aika lailla tasan viisi! Viisi viikkoa ja miinus viisi kiloa, jep. Onko kukaan muu edelleen tässä haasteessa mukana ja miten teillä on edennyt? :) Itsellänikin kuului tähän viiteen viikkoon aika monta herkkupäivää (liian monta...), mutta onneksi tahti on pysynyt kutakuinkin kunnossa ja hieman itsehillintää kiristämällä voisi saada vielä enemmänkin tuloksia aikaiseksi eli toivo elää!

2 kommenttia:

 1. Hieno saavutus!
  Itsellä oli hieman käynnistymisongelmia ja keräilin alkuun plussaa et ei kävis liian helpoksi tää haaste :D tarkistin tänään tilanteen niin kiloja lähtenyt aika lailla kaks niistä lukemista missä oltiin viis viikkoo sitte (siis plus tietysti ne plussatut kilot, mut niitä en laske, vaan pysyn alkuperäsessä suunnitelmassa..). En kuitenkaan heitä kirvestä kaivoon, vaan kirin sen mitä jäljellä olevissa viidessä viikossa ehdin (tervetuloa seuraamaan haasteen loppurutistusta projekti30.blogspot.com :) )
  Sit pitäis keksii keino millä pysytellä hyvällä polulla pikkujoulukausi ja joulu siihen perään... kääks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wuhuu, ehdottomasti jään seurailemaan loppurutistustasi! :) Sullahan on sitten hyvä tahti menossa, kun kerran kertyneet + kaks kiloa on jo pudotettuna, kyllä ne kertyneetkin pitää ottaa huomioon tähänastista saavutusta arvioitaessa, vaikka eivät tavoitetta lykkääkään eteenpäin! Ja heh, totta, pikkujoulukausi... Ja joulu. En ollut yhtään ajatellut niitä, apua... :D Mutta toisaalta kyllähän sitä elämässä saa vähän rennomminkin ottaa välillä, joten eipäs oteta turhaa stressiä poikkeuksista, arjessa ne varsinaiset muutokset tehdään. :)

   Poista