sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Lomailumoodi

Kyllä lomailu on sitten ihanaa! Viimeiset viisi päivää ovat menneet aika lailla sekä kehon että mielen rentouttamisessa, joten ensi viikolle olenkin kaavaillut itselleni vähän jo menevämpää tekemistä. Joka-aamuisten lenkkien lisäksi ajattelin ottaa autotallissa (:D...) sijaitsevan kuntolaitteen tarkempaan tutkailuun ja raportoinkin siitä sitten lisää myöhemmin. Lisäksi mielikin saa piristystä, kun ainaisen kotona ja lenkkireiteillä möllöttämisen sijaan tulen näkemään ihania ystäviäni täällä Varsinais-Suomen puolella! :) Kohti energisempää ensi viikkoa siis!

Tänään teinkin jo valmiiksi sekä itselleni että äidilleni broileri-pastasalaattia GoFatGo-tyyliin (resepti täällä), jottei heti viikon alkajaisiksi menisi niin tuhottomasti aikaa taas ruuanlaittoon. Normaalista poiketen laitoin tällä kertaa salaattiin myös tuoretta basilikaa ja määränä tällä kertaa nelinkertainen annos, jonka pitäisi siis riittää minulle ja äidilleni kahden päivän illallisiksi. :)

 
 
 
 

Täällä muuten jääkaappi pursuaa jos jonkinmoisia herkkuja, joten dieettailu on to-del-la hankalaa. Osaapa taas arvostaa sitä oman kodin jääkaappia, josta ei löydy mitään muuta kuin dieettiin sopivaa ruokaa. Silloin on paljon helpompaa pysyä kaidalla tiellä, kun ei heikon hetken sattuessa ole mitään suuhun pantavaa, ellei nyt sitten halua pelkkää hienoa sokeria alkaa lappaamaan. :D

Jääkaapin uumenia...

... mutta löytyy sieltä jotain tuttuakin!

Ja kuivakaappiinkin ehdin heti ensimmäisenä iltana hamstraamaan vähän terveellisempiä tuotteita. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti