maanantai 25. helmikuuta 2013

Aamutunnelmia

Maanantaiaamu ei tavallisesta poiketen ärsytä yhtään, kun sen saa aloittaa reippaalla aamulenkillä, rauhallisella aamupalahetkellä ja sen jälkeen sohvalla koiran kanssa vierekkäin loikoillen. :) 

Aamulenkkimme starttaavat aina klo 8–9 välillä (kiitos koiraherätyskelloni), mutta olen silti todella iloinen aloittaessani päiväni näinkin aikaisin, tekee hyvää unirytmillekin. :) Täällä on muutenkin viime päivinä ollut aivan huippukelejä – muutama piristävä aste pakkasta, upea auringonpaiste, linnut visertelevät eikä edes tuule juuri ollenkaan. Eipä siis voi valittaa, vaikka oikeasti odotankin jo vesi kielellä lumien sulamista ja talvitakista luopumista... :D

Lihastreenin osalta tänään on vuorossa reidet, jes! Nimenomaan reidet ja pakarat kuuluvat omiin suosikkeihini, kun taas hartiat ja vatsat ovat itselleni rankempia ja siitä syystä tällä hetkellä myäs karsastetumpia, heh. Saapa nähdä, tuleeko autotallin treenilaitteen kanssa harjoittelusta yhtään mitään vai saanko tehdä reisiliikkeet vanhaan tuttuun tapaan eri bodypump-liikkeitä yhdistellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti