maanantai 31. maaliskuuta 2014

Huomisesta alkaa!

Joo, kyllä se käsi nyt on parempi, näin päätin. Huomenna alkaa siis uusi elämä, taas. <3 Ja uudella elämällä tarkoitan nyt seuraavaa:

~ yhteensä 8 erilaista treeniä viikossa + aamuminitreenit (selvennys: näistä kolme lihaskuntotreeniä, 5 aerobista)
~ hiilarittomat lepopäivät (aerobiset), hiilarilliset treenipäivät (lihaskunto)
~ herkkupäivä kahden viikon välein
~ ei poikkeuksia, ei poikkeuksia, ei poikkeuksia

Tipatonta olen myös ehtinyt pitää tässä 1,5 kuukauden ajan ja sama linja jatkuu myös huhtikuun ajan. Vappuaattona korkkaan skumpan ja sen jälkeen vielä yhtenä viikonloppuna, mutta muuten olisi tarkoitus jatkaa samaa linjaa myös kesän ajan. Kun tehdään, niin tehdään kunnolla ja annetaan 110%! :)

Aion myös lisäksi ottaa itsestäni videovertailukuvaa jatkossa. Valokuvat ovat toimineet varsin hyvin tähän asti, mutta kyllä videoista vaan saa paljon paremman kuvan. Aloittelinkin jo eilen ja tässä lopputulos:


Huhhuh, tää on mulle aikamoinen epämukavuusalue taas, armoa kiitos... Mutta koska kyseessä on mun oma blogi, jonka tarkoituksena on tukea mun omaa kehitystä, niin rehellisyyden ja avoimuuden nimissä sitä pystyy vielä jotenkuten julkaisemaan tänne näitä kyseenalaisempiakin videoita. Vaatetus ei tietenkään ihan tue sitä, mitä tässä nyt olisi tarkoitus tavoitella, vai mitä mieltä olette vaaleanpunaisista tähtihousuista? :D Ja kuten näkyy, niin mullakin on edelleen ihan kiitettävästi mistä pudotella eikä valmista saada varmaan koskaan, kun aina keksii itselleen uusia tavoitteita. Tästä olisi kuitenkin sitten tarkoitus lähteä sulattelemaan pitkin kesää eli heippa vaan rasva, ei tuu ikävä! :) Odotan innolla loppukesän tulosta, silloin varmaan kauhistelen tätäkin videota kädet silmillä, kun nytkin hirvittää katsoa. :D

6 kommenttia:

 1. Hyvä video, mutta jos haluat vielä riipaisevamman lähtötilannekuvan/-videon, ota sellainen, missä on vain shortsit tai alushousut jaloissa. Löysät pyjamahousut eivät kerro kaikkea, sitten kun koitat vertailla kehitystä.
  Nyt se ehkä koskee, mutta parin kuukauden päästä harmittaa, ettei jaloista ole kunnon kuvaa :).

  Tsemppiä sulle, nuo sun suunnitelmat kuulostaa kyllä hyvälle. Läpi vain vaikka harmaan kiven :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, en edes tullut ajatelleeksi tota harmitusta myöhemmin. Täytyy siis videokuvailla lisää, ääh. :D Mutta totta, läpi sen kuuluisan harmaan kiven!

   Poista
 2. villi veikkaus että kun alotat noin jäätävällä tahdilla niin sun innostus lopahtaa siinä kk päästä. Toi 8 treenikertaa kuulostaa aivan järjettömältä määrältä, koska 5 alkaa olemaan jo sellanen maksimi että kroppa kerkee palautua. No toivottavasti et ylikuntoon itseäs vedä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on onneksi ammattilainen tässä rinnalla koko ajan + olen tehnyt tätä projektia jo säännöllisesti tammikuun alusta alkaen sekä epäsäännöllisesti jo vuoden ennen sitä. :) Kiitos huolenpidosta, mutta uskon ja tietysti toivon jaksavani varsin hyvin!

   Poista
  2. Hyvin sä vedät Evellyn! Oon tosi ylpee sun suorituksesta ja älä usko niitä jotka sanoo, ettet pysty koska I know, we know that you can do it! Kerran oot itses tähän suorituspisteeseen saanut (kyllä, menin tsiigaamaan lähtötason niin huhhuh!) aikamoinen suoritus :D thumbs up girl! terkuin, Laura

   Poista
  3. Vitsi mikä mahtava tsemppikommentti, kiitosta! Tänään itseasiassa eksyin katselemaan koneelta vanhoja kuvia ja jäin itsekin sanattomaksi. Ei surettanut, ei masentanut, vaan ajatus oli kutakuinkin toi "huhhuh" sen suhteen, miten erilaiselta sitä silloin näytti – ja tottakai miten erilaista elämä ylipäätään oli. Nyt on hyvä olla ja eteenpäin pusketaan vaikka läpi harmaan kiven! :)

   Poista