lauantai 17. elokuuta 2013

Syysfiilis

Ihana syksy! Siinä mun ajatukset tänä sateisena lauantaina, taidan olla sekaisin päästäni. :D Fiilikseen saattaa kuitenkin vaikuttaa pari tätäkin blogia sivuavaa asiaa, nimittäin...

Ensinnäkin tein aamusta ihanan piristävän hölkkä+kävely -combolenkin (joo, aina ei jaksa rehkiä täysillä :D) pienessä tihkusateessa asvaltilla, hiekkatiellä ja metsäpolulla isoja ylämäkiä (korkeusero 200m) tallustellen. HYVÄFIILIS!

Toisekseen aloin kokeilemaan vanhoja farkkuja, jotta saisin viskattua kirpputoripöytään ne jo isoiksi jääneet yksilöt, ja mitenkäs sattuikaan. Aloitin heti ensimmäiseksi kokeilemalla eräitä kesäkuun lopussa ostettuja 29-tuumakoon farkkuja, jotka ostin itselleni uusiksi tavoitefarkuiksi. Nämä eivät menneet edes napista kiinni silloin kesäkuun lopussa ja koska tilanne tuntuu olleen painon suhteen pidemmän aikaa +-0, niin en ajatellut sillä 'before'-kuvalla olevan mikään kiire.

No. Olisi ehkä kannattanut ottaa se before-kuva, sillä tässä on tämänhetkinen tilanne:
Joo-o... No mutta, täytyy nyt olla iloinen sattuneesta. Toivotaan vain, etteivät farkut mene siksi päälle, että lihaksia olisi jotenkin sulanut pois rasvakerroksen alta. Samassa kuvassa näkyy myös kolmas syy ihanalle syksylle – uusi toppaliivi Zarasta. ♡ Se nyt ei tähän blogiin oikeastaan liity muulla tavalla kuin että sain ilon ja kunnian ottaa tästä M-koon L-koon ollessa jo liian iso, jee. :D

Tässä vielä terkkuja tavoitefarkuilta nro 1, jotka eivät siis koko projektia aloittaessa menneet edes ylös asti, napin ja vetoketjun kiinni laittamisesta nyt puhumattakaan:
:)

4 kommenttia:

 1. Näytät kyllä superhyvältä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Vielä on tosin matkaa, kuvat kun eivät koskaan pysty kertomaan koko totuutta.

   Poista
 2. Hyvä Eve!

  Aloin stalkkaamaan sua just anonyymisti :)

  T: Oona, varmasti tiiät kuka ;)

  VastaaPoista