keskiviikko 7. elokuuta 2013

Before and after

Ai että, tästä tulee kyllä ihan kauhea postaus... Mutta rehellisyyden nimissä kun tämän blogin aloitin, niin pidetään sitä linjaa edelleen yllä. Tässä kuvia lähtötilanteesta ja dieetin alkutaipaleelta:

Voin vakuuttaa, ettei ole mitenkään helppoa katsella noita kuvia edelleenkään. Eipä niitä kyllä silti pakoon pääse, mutta eteenpäin on kuitenkin onneksi päästy! Tässä sitten vertailupohjana nykytilannetta, josta kyllä tavoitteena pudotella vielä rauhassa painoa noin -10kg verran ja treenata samalla kroppaa kiinteämmäksi. 

Sellaista... :) Toivottavasti teillä on lähtötilanne ollut parempi ja jos ei, noin ainakin tiedätte muutosten olevan mahdollista. Mulla nää tulokset tulivat noin 5kk:n aikana, josta tosin reilu kuukausi meni puoliksi herkuttelun puolelle eli +-0 ja kiloja lähtenyt varmuudella 15kg, ehkä jopa -20kg pahimpaan painoon nähden (jolloin en ollut edes käynyt vaa'alla).

Sitten vielä loppukevennyksenä lenkillelähtövideota, jota tähdittää lenkkikavereista samanaikaisesti sekä paras että pahin - 'pieni' karvapalloseni. :)

12 kommenttia:

 1. Hieno saavutus, hyvältä näyttää ja varmasti olokin on parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy hehkutella jo saavutettuja tuloksia kun ei ole nyt uusiakaan saavutuksia hetkeen tullut. :D

   Poista
 2. Upea muutos! :) Ei oo epäilystäkään, ettetkö pääsisi lopputavoitteeseen asti. Itsellä vasta ennen-kuvat olemassa, mutta kyllä mä ne jälkeen-kuvatkin vielä joku päivä pääsen ottamaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, täytyy vaan nyt ottaa kunnolla repäisy ja puristaa vielä ne 10 kiloa! :) Sullakin onneksi jo homma suunniteltuna eli käytännössä puoliksi tehty! Hyvä me, kyllä se tästä :D

   Poista
 3. Ihan mieletön muutos ja lyhyessä ajassa! :) Mahtavaa, tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos! :) Ei vaan pidä tuudittautua mihinkään, vaan porskulletaan täyttä höyryä eteenpäin. Tai ainakin melkein täyttä. :D

   Poista
 4. Super eve olet kyllä <3 -ruttu

  VastaaPoista
 5. Hihii, pari ekaa kuvaa näyttää tutuilta ;) mutta iiihhana olet! You go girl! <3 t. Tintti

  VastaaPoista
 6. Upea muutos on kyllä sulla jo takana :) ! You go girl, keep it up!

  VastaaPoista