sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Ruokaa ruokaa, vatsa huokaa

Aamupala-smoothie: rahkaa, pakastemansikoita ja mehukeittoa, slurps!

Tuoreita mustikoita rahkan ja mehukeiton kanssa. :)

Paremman puutteessa pelkkä rahka ja mehukeittokin (jota ehkä hieman lurahti liikaa :D) riittää!

Broileria, salaattia ja keitetty kanamuna. Super-simppeliä.

Monen inhokki, mutta: ruusukaaleja, herkkusieni-jauhelihamössöä ja keitetty kanamuna. :D

:)

Punaviinimarja...

... ja mustaviinimarja!

10 kommenttia:

 1. Sulta saa inspiraatiota näihin ruokiin, kiitos kun laitat paljon kuvia! Ja ihanat kynnetkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! :) Alkaa vaan vähän ideat itselläkin loppumaan, kun tuntuu jotenkin laittavan vaan koko ajan tuttuja ja turvallisia ruokia.

   Poista
 2. UUuu ihhanaaa! Löysin mielenkiintoisen ja itseä inspiroivan/tsemppaavan blogin! Ilmottaudun lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana ja todella kiinnostava blogi sulla! :) Mua kiinnostais tietää millasta liikuntaa ja kuinka paljon liikuntaa harrastit viikossa GFG-dieetin aikana? Teitkö lepopäivänä kevyttä lenkkiä tms.? Ois kiva saada vinkkejä sinunlaisilta onnistujilta oman viikottaisen liikunnan suunniteluun :) Jos niillä vinkeillä pääsisin itsekin kohti kevyempää minää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun onkin pitänyt postata tästä, ehkä teen siis kattavamman kuvauksen vielä myöhemmin, mutta tässä vähän alkuun: GFG:n aikana en tehnyt oikeastaan mitään erityistä liikuntaa satunnaisten spinning- ja bodypump-tuntien sekä kävelylenkkien lisäksi, ja korostaisin nyt tässä tuota satunnaista sanaa. Ruokavaliolla pääosin ylläpidin GFG:tä siis. :) Superin aikana yritin tehdä aerobista muutaman kerran viikossa, mikä tarkoitti ensin kävelyä ja sen jälkeen kevyttä hölkkäjuoksua sekä näiden lisäksi lihaskuntoa muutaman kerran viikossa. Tämän liikuntamäärän yhteensovittaminen normaalin arjen kanssa on kyllä vaikeaa!

   Poista
 4. Paljonko kaloreita sulla kertyy ruuasta päivittäin? Entä paljonko kulutat liikunnalla päivässä? Olen jo jonkin aikaa seurannut blogiasi ja vihdoin päätin kommentoida. Blogisi on mielenkiintoinen ja motivoiva, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaloreita kertyy virallisten ohjeiden mukaan n. 1300-1400kcal per päivä, mutta pieninkin notkahdus (marjojen unohtaminen, yhden välipalan skippaaminen) voi aiheuttaa jo kriittisen kalorivajeen. :/ Mullakin on tässä paljon opittavaa, sillä en halua pudottaa kaloreita esimerkiksi alle 1200:n per päivä ja jos tulee kiire syömisten kanssa, saatan tehdä ns. vääriä valintoja illalla vain saadakseni riittävät kalorit täyteen.

   Poista
 5. Mitä mehukeittoa käytät? Light-versioissahan on kaikissa aspartaamia eikä huvittas syödä niitä teollisia aineita :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä light-tuotteita aspartamamista huolimatta, mutta tällä hetkellä kaapista löytyy Lidlistä ostettua jotain metsämarjakeittoa normisokeroituna, sillä light oli loppu. Jännityksellä odotan kohtaamistamme mehukeiton kanssa, mutta kohtuudella kai sekin on ihan sallittua. :) Ja aspartaamiakaan ei sinänsä tarvitse tutkimusten nojassa pelätä ellei ole suurkuluttaja, pitäisi "syödä" esim. yli 2 litraa per päivä coca-colaa säännöllisesti joka päivä, jotta määrät alkaisivat olla edes haitallisen puolella.

   Poista