maanantai 21. joulukuuta 2015

Pölyjen karistamista uusilla tuulilla

Heippahei. Blogihiljaisuus on nykyään enemmän sääntö kuin poikkeus, mutta sillekin – kuten loppujen lopuksi kaikelle tässä maailmassa – on oma selityksensä ja tarkoituksensa. Olen tehnyt tässä kaikenlaisia ratkaisuja ja päätöksiä elämässä, joiden sulatteleminen ja prosessointi on vienyt sekä fyysisiä voimavaroja että myöskin vaatinut jonkin verran henkistä työstämistä. Höpötettävää olisi vaikka millä mitalla, mutta kun sitä kuuluisaa punaista lankaa ei tunnu löytyvän, niin en ole vielä saanut aikaiseksi sanottua mitään, heh.

Kaikki on enemmän kuin hyvin, mutta pakkailen täällä juuri muuttolaatikoita ja vuodelle 2016 on jälleen uusia kuvioita luvassa! :) Nyt ajattelin hiljentyä joulufiiliksen metsästämiseen (tuntuu edelleen, että elettäisiin syksyä eikä joulukuuta ja on aivan käsittämättömän hassua, että jouluaatto tulee "näin syksyllä" vastaan ihan muutaman päivän päästä), mutta palailen availemaan asioita teille vähän lisää joulupyhien ja muuttorumban jälkeen.

Siihen asti toivottelen vain lukijoilleni oikein tunnelmallista joulua ja mahtavaa Uutta Vuotta 2016! Eläkää, kokekaa, uskaltakaa ja tehkää juuri niitä asioita, jotka aidosti tekevät teidät itsenne onnellisiksi älkääkä ottako elämää ihan turhan vakavasti. Siinä vuodelle 2016 mitä mahtavin sanoma! ♡

2 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta sinullekin. Pakko on nyt udella josko saisi kinuttua vähän infon rippeitä. Meinaatko nyt muuttaa britteihin? Lähteekö Kippari mukaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täytyy istua alas ja näpyttää vähän, kun tässä kiireet helpottavat :) meinaan! Kippari jää Suomeen :)

      Poista