lauantai 21. marraskuuta 2015

Blögikuulumisia

Still aliiiiive! Ajattelin ajan kuluksi (sekä itselle että ehkä teillekin, jos vielä olette kuulolla :D) pistellä vähän instagram-kuvia blogin puolelle, kun eipä tässä muutakaan tekemistä ole. Kuulumiset kuvakohtaisesti jokaisen alla, siitä vain lukemaan jos nappailee ja hauskaa viikonloppua kaikille! :) Omani jatkuu tästä kaveritreffien jälkeen saunalla ja sen jälkeen huomenna kunnon leipomispuuhissa, joista raportoin teille heti maanantaina lisää. Palaillaan! :)


Wild Sat night, not. Home is where ya bed is, siinä kaikki. Mistä tietää olevansa tylsä ja vanha (näin jopa melkein 26-vuotiaana)? Siitä, kun iltaisin houkuttaa eniten olla vain oman kodin lämmössä – siitäkin huolimatta, että eletään parasta pikkujoulukautta ja kissanristiäisiä riittäisi vaikka muille jakaa. Kiitos ei kiitos, näin on hyvä. :) Telkkua en edes jaksa avata, sen on korvannut viimeisen vuoden ajan kasvavassa määrin YouTube, joka on kuin katsoisi interaktiivista tv:tä passiivisen tuijottamisen sijaan. 

Itsehän ylläpidän YouTubessa kahta kanavaa – tätä blogipuolen versiota, joka on puhtaasti vain videoiden säilytyspaikka ja toista yksityistä (englanninkielistä) kanavaa, jossa tilaajia jo sellaiset 7000 yksilöä ja kasvaa koko ajan. Vielä en halua siitä julkisesti tämän enempää mainita (turha kysellä heh), mutta suorat seuraukset on kyllä sillä, että kun itsensä pitää yhdessä kanavassa aktiivisena, niin toinen eli tässä tapauksessa blogipuoli jää sitten vähemmälle huomiolle. Yritän kuitenkin tsempata! :) Ikävä on teitäkin. <3


Turussa avattiin tänään joulukatu ja sytyteltiin jouluvaloja, vihdoin! Ei yhtään haittaa saada lisävaloa tähän synkkään marraskuuhun, ensilumen tuloa vielä odotellessa. t. talvihiiri


Jos ette ole vielä tutustuneet Turun kahvilatarjonnassa Tiirikkalaan, niin tehkää itsellenne palvelus ja suunnatkaa sinne ensitilassa. Kuvassa karpalo-piparkakku...kakku? Heh. Tänne kaikki Turku-turistit. 

Ruokavaliosta sen verran, että kun tällaisia herkkuja tulee vedettyä, niin kieltämättä kotona menee aika vähän ruokaa sen vastapainoksi. Ravintoajatukset pyörivät vähän väliä päässä, mutta vielä(kään) en pysty sitoutumaan tiettyyn kaavaan eli harmaalla alueella pyöritään edelleen. Mikäs tässä, ei elämä niin vakavaa ole.


Itsenäisyyspäivää neljä konserttilippua takataskussa odotellessa... :)


Tällaista materiaalia on kuunneltu viime aikoina. Klassinen musiikki on kuulunut monen, monen, monen muun musiikkilajin ohessa pienestä vauvasta asti musiikkivalikoimaani ja Sibelius tottakai näin suomalaisen korvaan ikuisesti suosikkina. Tämä saa aivan liian vähän arvostusta osakseen ja turhaan snobbailun maineen – jokainen meistä saisi varmasti niin paljon klassisesta musiikista irti, kun vain antaisi sille mahdollisuuden.

Klassisessa musiikissa on sitä jotain, mitä ei muualta löydä. Siinä missä kaikenlainen musiikki herättää meissä aina jonkinlaisia tunteita ja on peilattavissa tiettyyn tilanteeseen, ollaan klassisen kanssa aivan toisissa sfääreissä – omalla kohdallani en edes vertaa sitä mihinkään omaan tunnetilaan, vaan keskityn nauttimaan musiikista itsestään sävel säveleltä juuri sellaisena kuin sen kuulen. Kun pistät silmät kiinni, kuvittelet mielenmaiseman ja vain kuuntelet ja arvostat... Kaunista.


Lisää Tiirikkalaa! Croissant brie-juustolla ja kaikenlaisella muulla herkulla, ehkä parasta mitä olen syönyt viimeiseen kolmeen kuukauteen. Tästä on pakko jonain kauniina päivänä yrittää tehdä oma versio. Sitä päivää odotellessa on onneksi olemassa Tiirikkala.


Itsetehtyä sushia, tarvitseeko muuta enää sanoa... Tällä kertaa raaka-aineina ravunpyrstöt, kevytmajoneesi, wasabi, salaatti, porkkana, kurkku ja avokado. Toimii, suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Ajattelin myös vääntää tästä jonkinlaista tutoriaalia, kun seuraavan kerran himo iskee pahana päälle.


Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä bataattisosekeiton valmistusta. Ruuanlaitto ei tästä helpommaksi muutu, reseptin löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti