keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Punahilkka


Ah, tulipahan taas pidettyä pienet kuvaussessiot isosiskon kanssa – ja jälleen kerran todettua, että jos jotain en vaihda, niin siskoani kameran takana. Yritin alkaa kuvailla teille meidän yhteisiä kuvaussessioita, mutta sanat eivät riitä... Sanotaan vain, että ensimmäiset 30 minuuttia menevät lähes poikkeuksetta huonoja kuvia räpsien ja keskenään kinastellen, jonka jälkeen flow alkaa pikkuhiljaa tulla ja viimeiset 30 minuuttia menevät täysin överinä hassutellen, heh.

Tänään aiheena oli näemmä Punahilkka, vai mitä mieltä olette itse tästä uutuudenkarheasta punaisesta paholaisesta? :) Takki sekä myöskin housut on siis tilattu monelle varmasti jo tutusta Houseofbrandon.com -nettikaupasta, jota lähdin itse täysin untuvikkona testailemaan viime viikolla. Valintaprosessi oli jälleen kerran se vaikein osuus, mutta kun tilaus oli vihdoin saatu keskiviikkoiltana eteenpäin, niin jo perjantaina se odotteli lähipostissa. En tiedä, onko mistään vaatekaupasta tullut elämäni aikana noin hurjalla vauhdilla pakettia kotiin enkä tosiaan valita!


Takki on siis aika mau ja housutkin sopivat samaan kategoriaan, mutta koon suhteen en näköjään osaa vieläkään tehdä niitä oikeita ratkaisuja – molemmista olisi voinut nimittäin ottaa koon pienemmän, hups... Takkia taidan ehkä käydä kaventamassa räätälillä ellen sitten päädy vielä vaihtamaan sitä kokoa pienempään, mutta pökät saavat mennä vyön kera, sen verran mukautuvaa materiaa näyttävät olevan ja onpahan sitten kaapissa edes yhdet varahousut mahdollisten joulukilojen varalle. :D (Eikun...) Huvittavaa, miten sitä vieläkin on vahvasti mielessä ajatus "no ei nyt noin pieni ainakaan mene mun päälle", mutta ehdottomasti kivempi tietysti näin päin. :)

Nyt jos vaatekaapin päivitys nappaa, niin ehdottomasti kannattaa käydä tsekkaamassa House of Brandonin tarjonta – aletkin nimittäin pyörivät mm. takkiosastolla (ja muillakin osastoilla) kovana päällä ja koot menevät nopeasti. Ja jos tulee tilattua vahingossa väärä koko kuten allekirjoittaneella, köh köh, niin vaihto- ja palautusaikaa löytyy perinteiset 14vrk ja vaihto onnistuu tosi nopeasti, kun uudet tuotteet tulevat tosiaan salamanvauhdilla lähipostiin.


Kuvissa esiintyvä takki on siis tämä kaunotar tässä ja housut löytyvät täältä. :) Itse kun olin päättänyt mielessäni haluavani repäistä ja tilata punaisen syystakin, niin voin ainakin iloisena todeta, että HoB:lta löytyi kyllä useampi punainen yksilö, joiden välillä valinta teki tosiaan tiukkaa, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin!

Postaus tehty yhteistyössä House of Brandonin ja TradeTrackerin kanssa, tuotteet saatu yhteistyönä.

2 kommenttia:

  1. Tää ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, mutta löysin sulta postauksen go fat go-dieetistä. Ootko kirjottanu dieetin jälkeen postausta esim kuinka hyvin se sulla toimi tms?:o jos et niin voisitko tässä lyhyesti kertoa suositteletko, toimiko sulla yms?!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Joo, oon varmaankin kirjoitellut ympäri ämpäri blogia ripotellen siitä, miten GFG on vaikuttanut elämässäni ja aina puhunut sen puolesta todella paljon. Aloittelin painonpudotusta GFG:llä marraskuussa 2012 ja jatkoin Superdieetillä muistaakseni huhtikuussa 2013, molemmat hyvin samankaltaisia ja tuottivat todella hyvän lopputuloksen niin painonpudotuksellisesti kuin elämänmuutoksellisesti. ERITTÄIN vahvat suosittelut molemmille :)

      Poista