perjantai 2. lokakuuta 2015

Livenä nyt: The Blog Awards Finland 2015

Kukkuu kaikille kotisohvalle! Mikäli Suomen ensimmäinen The Blog Awards Finland 2015 -gaala kiinnostaa tai muuten vain on tekemisen puutetta näin perjantaina, niin kannattaa ehdottomasti pistää pyörimään livelähetys em. tapahtumasta päälle joko suoraan nettisivuilta tai alle linkkaamastani videosta:


Itsekin olin alkujaan menossa, mutta aikataulukiireet pistivät perumaan osallistumisen viime hetkellä ja seurailen innolla tapahtumaa täältä omalta kotisohvalta käsin, kivalta vaikuttaa. :) Rakas Blogirinki Media kuitenkin hienosti edustettuna sekä tuomaristossa että kutsuvierastilaisuudessa, jee. <3 Itsehän OLISIN lähtenyt juhlaan mitä ihanimmassa mekossa, mutta ehkäpä tuolle tulee muuta käyttöä vielä joskus toiste. Hauskaa viikonloppua murupullaset ja jos joku Lahtelainen sattuu olemaan ruudun toisella puolen, niin mua saattaa bongailla huomenna sieltä suunnalta. =)

3 kommenttia:

 1. Miten musta tuntuu, että AINA kun jätän blogien lukemisen vähemmälle, niin niissä tulee jotain oleellista tietoa?! :D Ei nyt sillä, että oisin lauantaina hylännyt äipän kanssa jo ennakkoon sovitut plänit ja lähtenyt metsästämään sua kaupungilta, mutta silti :D Lahti tais näyttää ainakin sään puolesta parhaat puolensa la, toiv tykkäsit olla täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee joo aika kiire-aikataululla tuli tosiaan pörräiltyä ympäri ämpäri, mutta olipa kiva taas käväistä! :) Tuntui kuin olisi saapunut ulkomaille ja sitä tuli myöskin hoettua muutamaan kertaan ja kaiken kruunasi Lanun aukiolla Jeesuksesta kaiuttimiin laulanut eläkeläismummo, jonka vieressä eläkeläispappa säesti rytmimunalla ja laulun lomassa kuului "kaikki mukaan". :D Lahti... :D

   Poista
  2. Oh my..! Todellakin siis Lahti näytti ne parhaat puolensa xD

   Poista