torstai 22. lokakuuta 2015

Kuntolehtien havinaa


Kunto-, treeni- ja hyvinvointilehdissä riittää varmasti tarjontaa enemmän kuin osaisin edes miettiä ja skaalakin lienee melkoisen laaja aina amatöörin hömppälehdistä ammattilaismateriaaleihin asti. Lehtihyllyyn eksyn harvemmin, mutta muutamaan otteeseen olen kyllä tilannut näitä kotiin asti luettavaksi – yleensä osuvien tilaajalahjojen perässä, heh, myönnetään!


Omat lempparini ovat tällä hetkellä Fit, Me Naiset Sport ja Kunto Plus – ja näistä viimeisin on kyllä aivan ylivoimaisesti se kaikkein mieluisin. Kunto Plussasta löytyy juuri sopivasti kaikkea terveyden ja kuntoilun nimissä, olivat ne sitten satunnaisia ja mielenkiintoisia faktoja ihmiskehon toiminnasta,  treenisuunnitelmia aerobisista lihaskunnollisiin ja joogaankin asti tai vaikkapa herkullisia reseptejä. Vein näitä usein töihin luettavaksi muiden urheilulehtien ohelle ja yleinen mielipide oli myös siellä Kunto Plussan puolella ja sainpa jopa pt:nikin aikoinaan tilaamaan sen itselleen.


Jos teitäkin kiinnostaa kuntolehdet (ja tilaajalahjat, kuten itseäni :D), niin tässä muutama tarjous, joilla pääsee lyhyen tilausjakson kera hyödyntämään tilaajalahjan ja tutustumaan niihin hieman paremmin vähän edullisemmin kuin lehtihyllyn irtonumeroiden myötä. Itse nappasin suoraan sanottuna Kunto Plussan aikoinaan tasan sen perässä, että sain tilaajalahjana Craftin lämpökerraston talvea varten sellaisen vielä uupuessa vaatekaapista, mutta yllätyin todella positiivisesti itse lehden sisällöstä ja tulen varmasti hyödyntämään sieltä saatuja (resepti)vinkkejä vielä bloginkin puolella. Win-win. :)


Minkälaiset lehdet kolahtavat siellä suunnassa tai osaatteko vinkata allekirjoittaneelle lisää materiaalia luettavaksi? :)

Postauksen mainokset toteutettu affiliate-linkkeinä TradeTrackerin kautta.

1 kommentti:

  1. Juoksija lehti on omasta mielestäni tasokas ja hyvä lehti. Sport on sopivaa hömppää, kun taas kunto plussasta en itse pitänyt ollenkaan.
    Tilasin lehden joku aika sitten ja lehti oli minulle uusi tuttavuus ja täytyy sanoa, että se oli pettymys. Jutut ovat hyvin pintapuolisia, osa näyttää enemmän mainokselta kuin lehden artikkelilta. Jutut eivät myöskään ole selvästikään suomalaiselle lukijalle tehty, kun selkeästi on havaittavissa samantapainen pinnallisuus, kuin useissa ulkomaalaisissa lehdissä, kieli on kömpelöä eikä kohdeyleisö ole harkittu. Myös juttujen aiheissa tuntuu olevan toistoa jo otsikkotasolla lehdestä toiseen (näinkin lyhyessä ajassa, itselleni lehtiä on tullut kaksi) esim pakarat piukaksi on ollut jo parin lehden teemana täsmälleen samoilla pakaraliikkeillä. Tästä syystä lopetin tilauksen heti alkuunsa, mutta ajattelin antaa vielä toisen tilaisuuden lehdelle jonkin aikaa harkittuani.

    Toinen harmistus oli tilaajalahja. Kari Traan takki vaikutti laadukkaalta ja odotin sitä innolla. Kun sain tilaajalahjani ja se olikin Newlinen takki, joka vaikutti laadultaan erilaiselle kuin Kari Traan takki, jota olin kaupassa katsonut, se oli eri värinen (ei yhtään minun makuuni) sekä aivan liian iso. Mielestäni myös hinta oli alhaisempi kuin alkuperäisen tuotteen, mikäli nopea googlaus osui oikeaan. Toivotaan, että uuden tilauksen tilaajalahja on alkuperäinen, eikä joku ihan muu kuin luvattiin.

    VastaaPoista