tiistai 6. lokakuuta 2015

Uutta juoksulookkiin: Flipbelt & alekoodi


Tästä pirteän oranssista kaverista on tullut paras treeniasusteeni vähään aikaan eikä suinkaan pelkästään siksi, että se näyttää nätiltä – kätevämpää ja kompaktimpaa tavaransäilytystä sopii hakea vaikka vainukoiran kanssa jos siltä tuntuu. Me likey, me gusta, tykkään <3 ...mikä näkyy myös runsaana tulvana kuvamateriaalia, heh.

Olettekin ehkä bonganneet tätä energistä kaveria kuvista viime aikoina ja voin vannoa, että tulette bongaamaan vastedeskin. Kyseessä on siis Flipbelttuubivyö, joka menee näppärästi paitsi juoksuvyönä, niin ihan missä tahansa treenissä huomaamattomana tilansäilyttäjänä. Vyöhön voi tunkea mihin kohtaan tahansa vaikkapa puhelimen, mp3-soittimen, käteistä, pankkikortin tai koko lompakon ja löytyypä siitä jopa erillinen nipsu avaimillekin – pientä juomapulloakin voi yrittää mahduttaa, jos siltä tuntuu. Mitä nyt keksitkään ottaa mukaan, niin vyöhön vain jemmaan!

Käytännön seikoista huomasin heti, että verrattuna aikaisempaan treenivyölaukkuuni tämä ei liiku vyötäröltä ylös eikä alas, vaan pysyy kompaktisti paikoillaan kuin toinen iho – puhumattakaan siitä bonuksesta, ettei tarvitse miettiä, mitä kaikkea mahtuu mukaan, kun koko vyön pinta-ala on vapaasti käytettävissä. Lisätietoa näppäryydestä ja käytettävyydestä löydät nettisivuilta: www.flipbelt.fi

Ja jos vastaava treenivyö on omalla ostoslistalla, niin tässäpä teille lämpimien suositusten saattelemana myös alennusta, joka kannattaa pistää hyötykäyttöön: koodilla "goevego" saat 10% alennusta kassalla ja toimitus tulee kotiin asti ilman postikuluja.

Ainoa, mikä tässä vyössä aiheutti hankaluuksia oli värin valinta – herkullisia värivaihtoehtoja kun löytyy yhdeksän erilaista, toinen toistaan ihanampia, heh. Itse arvoin aivan älyttömän kauan keltaisen ja oranssin välillä, mutta lopputulos oli kyllä erittäin nappivalinta! Mikäli valinnan vaikeus alkaa tuottaa ihan todellisia vaikeuksia, niin mainittakoon, että pinkkien yksilöiden myynnistä menee lokakuun ajan 10% Roosa nauha -keräykseen. :)

Tuote saatu yhteistyönä.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jee, mihin väriin päädyit? :D

   Poista
  2. Hitsin vaikea valinta, ostoskorissa oli jo kolme väriä vuorollaan :D Mutta liilaan päädyin.

   Poista
  3. Heh ihan sama juttu oli täällä, kokeilin jopa eri välisiä treenitoppeja lantiolle värin päättämiseksi :D liila oli kyllä nätti valinta! <3

   Poista
  4. ...vaiko jopa *erivärisiä... Voi luoja... Heh!

   Poista