torstai 24. syyskuuta 2015

Hyvää huomenta -smoothie

En ole mikään smoothie-velho, mutta silloin tällöin tulee väännettyä perinteinen rahka-marja-mehukeittosmoothie Superdieetin (tai Go Fat Go:n) mukaisesti ja kyllä se vain on joka kerta kuin raikas, makea ja herkullinen halaus lasissa. <3

Olisiko teillä siellä jakaa joitain erinomaisiksi havaittuja smoothie-mixauksia, jotka eivät mielellään vaatisi kymmentä eli raaka-ainetta tai miljoonaa eri työvaihetta? Helposti hyvää kiitos t. mukavuudenhaluinen. =)

Ah joo, sitä vielä että latasin itselleni Snapchatin. Voi luoja... Valehtelematta olen ehkä maailman ärsyttävin snappaaja ikinä ja instagramin tyyliin laitan sinne ihan kaikkea maan ja taivaan väliltä, en pelkästään blogijuttuja, mutta jos kiinnostaa niin lisätkää ihmeessä: evellyn0. Käyn hyväksymässä kaikki kavereiksi (jos osaan, heh) ja olisi tosi kiva vähän "tutustua" teihinkin Snapchatin kautta. :) Sinne siis!


~ jäisiä mustikoita (arviolta kourallinen)
~ jäisiä mansikoita (muutama kappale)
~ 250g rasvatonta maustamatonta maitorahkaa
~ sokeritonta mehukeittoa, tällä kertaa makuna karviais-boysenmarja

6 kommenttia:

 1. Itse lopetin maitotuotteiden käytön joten smoothieeni menee mantelimaitoa, marjoja, banaania, mangoa, vihreitä (omena, kurkku salaatit, kaalit, yrtit jne.), mehukeittoja tai tuoremehuaa jne. Vaihtelevasti tietenkin, milloin haluan punertavaa milloin vihreää smoothieta. On tosi ravintorikasta ja virkistävää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maitotuotteet ovat tosiaan vähän siinä ja siinä, viitsiikö niitä käyttää, mutta omalla kohdalla ongelmia ei ole vielä noussut esiin millään tasolla ja siksi rahkasmoothiet uppoavat hyvin. :D Idea maidottomuudesta houkuttelee kuitenkin ja siksipä kiitos mantelimaito-muistutuksesta! Nyt jäi houkuttamaan yhdistelmä marjoista ja vihreistä jutuista (mehun kera), täytyy varmaankin joku päivä uskaltautua kokeilemaan oudosta vivahteesta huolimatta heh. =)

   Poista
 2. Btw. kun laitat googleen Good Morning smoothie niin löydät melkoisen vihersmoothien ohjeen...:)

  VastaaPoista
 3. Kyselisin sellaista, että syötkö joka aamu smoothien aamupalaksi? :) Onko se vaikuttanut sun vatsan toimintaan miten? :o Täällä oltu jokunen aika jo smoothie kuurilla aamuisin ja ei oo kauheen mukavalta vaikuttanut... En tiedä voisiko siihen vaikuttaa myös se, että lounas on muuttunut aika vihreäksi = salaatiksi! Isännän kanssa aloitettu ruokavalion muutoksella ja siis yksi lämmin ateria vain päivän aikana tulee syötyä. Kauhean vähän näistä mitään itse oikein tietää, kun vaan aloitti kokeilemaan, että miltä alkaisi tuntumaan ja ainakin isännälle on vaikuttanut positiivisesti, kun painoakin alkanut tippumaan. :) Itsellä kiusaa tekee tuo vatsa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sentään, hyvä jos kerran kahteen viikkoon muistan ja jaksan tehdä! :) Normaalisti uppoaa munakas, leikkelelautanen, puuroa, proteiinipannaria tai -omppupiirakkaa, Skyr tai sitten hyppään vain suoraan lounassalaattiin tms. Aikoinaan söin kyllä Superdieetillä rahkaa tai rahkasmoothieta aamupalaksi lähes joka aamu ja vatsa toimi todella hyvin (siis normaalisti), ei mitään valittamista. Kaikille ei kuitenkaan maitotuotteet sovi eli jos tuntuu pahalta, niin korvaavia tuotteita vain tilalle. :)

   Poista