lauantai 4. heinäkuuta 2015

Lähden rannalle

Body confidencesta on puhuttu monissa blogeissa vaikka kuinka ja täälläkin olen sitä toitottanut oman mukavuusalueeni rajoissa. Nyt kyllä pomppaan kertaheitolla hetken mielijohteesta rajojen yli ja iskeä täräytän tähän parit kaunistelemattomat bikinikuvat – asia, jota en ole koskaan eläissäni julkisesti tehnyt.


Siinä.

Voisin alkaa selittää kaikenlaista fitness-vartaloiden ihannoimisesta ja siitä, miten olen kaukana fitneksestä, mutta myös kaukana siitä missä joskus olin ja diipadaapaduu, mutta ihan vilpittömästi ja suoraan sanottuna paskat! :D Jokainen selitys, mitä kropalleen keksii, vähättelee sitä. Siispä en selittele mitään.

Minätyttö lähden näissä samoissa bikineissä nyt rannalle enkä ota murhetta mistään. Aiheeseen liittyen suosittelen tsekkaamaan artikkelin "Bikinit päälle ja rannalle! XL-Vloggaaja kertoo, miksi kenenkään ei tarvitse hävetä bikinikroppaansa", aivan ihania kommentteja saanut sekä Ilta-Sanomien sivulla että heidän Facebook-julkaisussaan.

Jokainen kroppa on hyvä juuri sellaisena kuin on, oli kyseessä sitten iso tai pieni, lihaksikas tai siro tai mitä tahansa siltä väliltä. Ihan hurjan moni meistä – itseni mukaanlukien – on epävarma, ahdistunut ja häpeilevä omasta vartalostaan, kun sille ei todellisuudessa olisi minkäänlaista tarvetta.  Tästä syndroomasta ei myöskään tulla parantumaan (pelkästään) niiden fyysisten muutosten kautta, vaan epävarmuuksiin ja itsetuntoon keskittyvää treeniä vaaditaan nimenomaan siellä pään sisällä.

Siksipä aion parhaani mukaan olla tämän ajatusmaailman mukainen ja arvoinen sekä toimia niin hyvin roolimallina kuin vain suinkin osaan! Jokaisen epävarmuus-hetken (joita todellakin tulee vähän väliä) myötä muistuttelen itseäni, että höpönpöpönpöppö ja jatkan tällä asenteella eteenpäin, toivottavasti tekin. :)

6 kommenttia:

 1. Voi vitsi mikä kroppa! *sydänsilmäemoji* Myös mun silmään just täydellisessä kunnossa, mut damn vielä mikä kropan malli! T. Kade
  Mun pitää toi artikkeli vielä pariin kertaan lukea, ennenkun kehtaan rannalle lähteä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä kommenttia lukiessa ensimmäinen ajatus oli kyllä, että nyt on sarkasmia mukana... :D Tätä se on, kun täytyy vielä omaa pääkroppaansakin treenata siinä missä muutakin kroppaa. Kiitos kuitenkin ja rannalle vain mars, ota se omana henkilökohtaisena haasteena – silleen positiivisella tavalla! :) Näytät paitsi itsellesi niin myös muille roolimallina, miten tänne ei tulla häpeilemään omaa itseäänsä, vaan arvostamaan. <3

   Poista
 2. WAU!!! Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 3. Rohkea veto, hatunnosto, tärkeää asiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkaisusta Sanna! :) Yritin tosiaan tehdä tämän mahdollisimman realistisesti ajatuksella "no tässä asussa pitäisi uskaltaa kulkea rannallakin" enkä vetänyt esim. mitään kiemura-asentoa tai ottanut kuvaa heti aamulla tyhjällä mahalla.

   Poista