maanantai 18. elokuuta 2014

Kuka on Eve?

Kymmenen simppeliä ja randomia faktaa tämän blogin taustalla näpyttelevästä henkilöstä.

1. Ikää kertynyt tähän mennessä 24 vuotta, joulukuussa täytän sitten ensimmäisen kerran 25 ja sen jälkeen juhlitaan kyseistä ikävuotta hamaan loppuun asti. Jousimies, jos joku siitä pitää kirjaa.

2. Varsinais-Suomen kasvatti, tarkemmin ottaen Salossa syntynyt ja sittemmin Lah(d)en kautta Turkuun muuttanut. Juuret ja koko suku omaa perhettä lukuunottamatta Kotkassa, myös Porilaisuus virtaa suonissa.

3. Eläinrakas, valehtelematta. Rakkaus eläimiä ja luontoa kohtaan tulee niin luonnostaan, etten oikein osaa kuvailla sitä. En todennäköisesti koskaan tule täysin ymmärtämään, miten joku ei voi pitää eläimistä tai ei löydä sitä rauhan tyyssijaa kävelemällä pitkin metsäpolkua raikkaassa ja mahdollisesti vähän tihkusateisessa syyssäässä. Itselleni itsestäänselvyyksiä, vaikka olenkin ns. kaupunkikasvatti.

4. Hassuttelija vaikka sitten imagonkin kustannuksella! Väliäkö sillä, vaikka vähän nolaisikin itseään, elämään pitää mahtua huumoria ja jokaiseen päivään naurua. Mieluummin överit kuin vajarit elämän kaikissa mittapuissa. :)

5. Lähes valmis taloushallinnon tradenomi Lahden AMK:sta ja tänä vuonna avoimessa ylipistossa näin alkuun psykologian opinnot aloittava. AMK-tutkinto oli yksi elämäni suurimmista virheistä, sillä "se ihan ok perustutkinto, jolla saa perustöitä" ei ole mikään tapa elää. Toki joidenkin arvomaailmaan mahtuu perustyö perusvarmalla alalla sen suurempia miettimättä – niin itsekin ajattelin pitkään – mutta totta puhuen se tuskin on kenenkään unelma. Onneksi unelmiaan voi lähteä jahtaamaan virhevalintojen jälkeenkin, kunhan ensin vain määrittelee päämääränsä – ja ennen kaikkea antaa itselleen luvan tavoitella niitä.


6. Todella laaja musiikkimaku, siis oikeasti. Oikeastaan voitaisiin sanoa, etten omista mitään tiettyä musiikkimakua - jos se kuulostaa hyvältä, niin se on hyvä. 12 vuoden pianotaustan vuoksi myös klassinen musiikki uppoaa ja välillä saatan kuunnella myös joululauluja toukokuussa.

7. Saan eniten iloa, kun näen jonkun muun iloitsevan ja nautin esimerkiksi lahjan antamisesta sata kertaa enemmän kuin sellaisen saamisesta. Vaikka aina ei olisikaan mistä antaa, niin en epäröi tinkiä omista menoistani, jos voin sitä kautta auttaa jotain toista. Loppupeleissä mikään materia – tai vaikka tapahtuma, reissu tai mitä nyt keksiikään itselleen toteutettavaksi – ei korvaa sitä tunnetta, minkä saan läheisen auttamisesta tai ajan käyttämisestä johonkin parempaan kuin itseeni.

8. Suurimpia tähänastisia saavutuksiani elämässä ovat peräti kahteen kertaan tuntemattomaan kaupunkiin ns. tyhjän päälle muuttaminen. Molemmista kaupungeista on löytynyt onneksi rakkaita ystäviä ja tiedän, että jos joudun tai haluan joskus vielä muuttamaan ihan minne vain, niin tämä neiti pärjää aina.

9. Luonteen osalta uskon samaan mentaliteettiin kuin mitä terrieri-koiranikin edustaa ja tässä hänen kuvauksensa: älykäs ilman sen suurempaa miellyttämishalua. Tekee mitä haluaa, milloin haluaa ja miten haluaa – paitsi jos mami kieltää, heh. Huumorintajuinen, leikkisä, aurinkoinen, itsenäinen, kiltti ja silti peloton, ei haasta riitaa muttei loputtomiin kuuntele räksytystäkään. Saattaa koko lenkin ajan mennä tukka putkella sen suuremmin taluttajaansa huomioimatta, mutta loppupeleissä kömpii silti illan tullen mitä huvittamimmassa takkuturkki-lookissa karvat joka ilmansuuntaan sojoittaen kainaloon. Tulee toimeen kutakuinkin kaikkien kanssa, mutta tykästyy todellisuudessa vain murto-osaan – suukonkin saavat vain ne hyvin harvat ja valitut. Minun nalleni. <3 Kolme edellämainitun kaltaista karvaturria viimeisten 18 vuoden aikana ovat muovanneet allekirjoittaneenkin kutakuinkin samaan muottiin. :D

10. Pyrin aktiivisesti ja tietoisesti elämään onnellista elämää ja keskittymään sen positiivisiin puoliin. En osaa olla pitkävihainen ja pyrin välttelemään kaikenlaista draamaa. Elämä on liian lyhyt murehtimiseen. Huonoja päiviä tulee vastaan toki kaikilla, mutta ne ovat onneksi vain hetkellisiä. Isossa mittakaavassa tämä elämä on aika ihanaa – ja ainutkertaista. :)
Ja kuten aina: jos on jotain lisäkysymyksiä mielessä, niin kysy! :)

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus 8) -ruttu

  VastaaPoista
 2. moikka! kiva postaus ! laittelinkin sulle kommenttia jo tässä aieemmin pari postausta taaksepäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin laitoit! En valitettavasti löydä äkkiseltään mitään postausta, missä olisin kirjoitellut tarkemmin lähtötilanteesta tai kehityksestä, mutta ainakin tulokset-tägin alkupäästä löytyy jotain höpötystä aiheesta:

   http://go-eve-go.blogspot.fi/search/label/tulokset :)

   Poista
 3. Tämmöset postaukset on välillä kivoja kun pääsee tutustumaan syvemmin kirjoittajaan itseensä =)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin tykkään lueskella näitä muiden blogeista. :))

   Poista