torstai 7. elokuuta 2014

Videot pyörimään salilla

Taas videota, heh, sori. Tätä ei kyllä voisi millään muulla tavalla illustroida: perustekniikoiden hiomista vol 2.

Viimeksi videokuvasin perusliikkeet pt:ni avustuksella huhtikuussa ja nyt kuvailtiin sitten uudelleen. Perustana on siis 5 x kyykky, askelkyykky, pystypunnerrus, maastaveto ja kulmasoutu – kaikki 20kg tangolla. Tällä kertaa materiaali olikin sitten sellaista, että uskallan jopa julkaista sen täällä blogin puolella! Taustalla kuulette myös ihanan ja yltiöpositiivisen treenikaverini kannustuksia, joita olen myös tunnelmoinut tässä materiaalia läpikäydessä. :))


Olen katsonut videon tässä muutaman tunnin aikana ehkä noin 20 kertaa läpi. Ensimmäinen reaktio oli jälleen kerran lähes pakottava tunne mennä uudelleen salille hiomaan kehityskohteita niin kauan, kunnes ne menevät 100% putkeen jokaisella toistolla. Tästä jos mistä saa motivaatiota, kuvatkaa ihmeessä itseänne jos ette ole sitä vielä tehneet – yllätyksiä tulee takuulla niin huonossa kuin hyvässäkin. :)

4 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Pahoittelut anonyymille, jonka kommentin poistin, mutta en viitsi pitää ulkopuolisten ihmisten koko nimiä julkisesti täällä. :)

  VastaaPoista
 3. Heh, jollain anonyymilla tuntuu olevan paljon sanottavaa tähän postaukseen kerta toisensa jälkeen. Parempi ehkä, että etsit itsellesi jotain kehittävämpää tekemistä ja poistut blogin lukijoista? Vaihtoehtoisesti voit opetella kirjoittamaan kohteliaammin ja omalla nimelläsi tai vielä parempaa, laitappa vaikka sähköpostia omasta sähköpostistasi, jos noin kovin tekee mieli avautua. Kiitos. Haukkumiskommentit poistetaan säännöllisesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. + kun hän nyt niin kovin huolta kantaa, niin ei, tämä ei ole "tee näin"-mallivideo enkä ole niin missään väittänytkään. Kyseessä on tekniikanhiomisvideo, joka on videokuvattu vain ja ainoastaan siksi, että itse näkisin nykyisen tekniikkani. Näitähän voi kuvata vaikka miljoona paranneltua versiota jos siltä tuntuu, mutta hyödyllisin versio on nimenomaan se REHELLINEN versio, jotta näen itse, missä on parannettavaa ja missä ylipäätään olen tekniikan suhteen. Luetunymmärtäminen...

   Poista