perjantai 28. elokuuta 2015

Uusi aamurutiini

Koska nuha ja nyt uutena oireena yskä ovat edelleen vahvasti läsnä arjessa (nilkasta en sano enää mitään...), mutta liikkumattomuus kävelylenkkejä lukuunottamatta alkaa pänniä, olen ottanut aamurutiineihini nyt pienen lisätwistin, jotta pääsen kevyesti ja kivuttomasti pikkuhiljaa takaisin treenin makuun. Hyvin pienin askelin, sanoisin, mutta hei kaikki lasketaan eikös. :D


En sanoisi, että tämä tekee mitään ihmeitä verrattuna kunnon voimaharjoitteluun painojen kera, mutta auttaa ainakin pään sisällä jos jotain. On vain terapeuttista, kun tuntee tekevänsä edes jotain lihaksillaan pelkän sängyssä makaamisen ja sohvalla nököttämisen sijaan. YouTubesta löytyy niitä ihan oikeita tutoriaaleja varmasti lisää ja itsekin aion niitä koluta läpi vähän tarkemmin myöhemmin, mutta näilläkin pääsee jo alkuun!

Tämä kyseinen väline löytyy esimerkiksi Fitnesstukulta täältä ja Fitnesstukun verkkokaupassa on muuten sattumoisin sunnuntaihin asti voimassa kampanja, jossa kaikki tilaukset toimitetaan postikuluitta. Jos siis on tarvetta pienemmälle tilaukselle, niin kannattaa klikkailla kotiin nyt – itse ainakin laitan Whey-tilausta menemään, kunhan osaan valita maun vaniljan ja vanilja-päärynän väliltä. :)

Kylläpä muuten huvitti aamusta oikein kunnolla saada rakkaalta ystävältä inbox-viestiä seuraavanlaisella screenshotilla:


Hehhehe, sain kyllä aamuni käyntiin mitä hauskimmalla tavalla – pistää nimittäin kieltämättä naurattamaan, kun itse ei ole yli kahteen kuukauteen päässyt tekemään oikein mitään treeniä eikä vieläkään voi rynnätä tuota listaa lukiessa aamusalille, kiitos sitkeän flunssan. En nyt tiedä, mihin mittaukset ja listaukset oikeasti perustuvat, mutta hymyn se sai silti huulille, sellaisen aavistuksen huvittuneen heh... Alkuperäinen listaus löytyy Cisionilta täältä ja sieltä löytyi myös omaan lukulistaan muutama mielenkiintoiselta vaikuttava blogi, kannattaa ihmeessä kurkistella. :)

Postauksen linkki toteutettu affiliate-linkkinä TradeDoublerin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti