tiistai 7. lokakuuta 2014

Mini-tauko

Läppärin laturi poksahti (taas) ja uuden saapumisessa kestää 3-7 arkipäivää. Terve. Bloggaamisesta tuli juuri astetta hankalampaa ja samoin myös koulutehtävistä, mutta jos/kun en pääse tänne hetkeen raportoimaan mitään, niin aina voi ensihätään seurata kuulumisia instagramista nimimerkillä evellyn0. Jos joku on varmaa, niin se, että siellä kyllä floodaaminen jatkuu normaaliin tahtiin. :D

Viimeisenä ehtoollisenani laitan tänne nyt vain randomeja kuulumisia sieltä täältä, aloittaen vaikkapa säästä. Siellä on vihdoinkin kylmä, pimeä ja tunnelmallinen syksy! En oikein itsekään täysin ymmärrä, miten voin olla näin fiiliksissä jostain, minkä niin moni mieltäisi ankeaksi. Ihana, ihana, ihana syyspimeys, tervetuloa. <3 Kynttilät palamaan iltaisin ja lämmintä takkia päälle. Totta puhuen olen oikeastaan vetänyt päälle jo vähän liiankin lämmintä takkia, sillä siinä missä allekirjoittanutta ei tällä hetkellä haittaa tallustella paksuun takkiin kääriytyneenä tuolla tuulessa ja tuiskeessa, niin tiedetään kyllä jo kenen hampaat kalisevat ensimmäisenä, kun mennään nollakeliin ja sen alle.

After-treeni ja ah-ne-endorfiinit! ...ilmeestä huolimatta, heh.

Hissikielto lipsuu, todistusaineistoa ja synninpäästöä siitä tässä

Sitten väliin vähän ruokakuvia, ne ovat aina suosittuja. Herkkuruokaa edelleen ja samat kaavat jatkuvat kuin ennenkin. Mitään kovin uutta ja ihmeellistä en ole vielä kehitellyt, mutta kieltämättä kaupoissa tyrkyllä olevat kurpitsat houkuttelevat kovasti. Ehkäpä joku päivä yllätän ja esittelen ruokakuvissa joitain muitakin kuin pelkkiä salaatteja. Sitä odotellessa.

Kylmäsavulohta, loimulohta ja friseesalaattia

MONSTERISALAATTI :D kvinoaa, avokadoa, viinirypäleitä, mustapapuja ja jääsalaattia. Perinteisiin 2-3 ainesosan salaatteihin verrattuna varsinainen megasuoritus.

Loimulohta, viinirypäleitä ja friseesalaattia (taas kerran)

Kvinoaa, salaattia, broileria, viinirypäleitä ja yllätys yllätys, porkkanaa!

Ja sitten hypätään taas toiseen aiheeseen. Tämä nyt ei varsinaisesti blogin normaaliin aihepiiriin kuulu, mutta omaa elämää sivuten laitetaan tällä kertaa kuulumaan. The perfect black dress. Musta maximekko kohtuukorkealla halkiolla, classy with a twist – love love love it. <3 Nyt kun vielä keksisin tälle ihanuudelle käyttötarkoituksen, kun salilla tai kauppareissuilla sitä tuskin kannattaa hyödyntää. En tosiaan voisi (tai haluaisi) koskaan olla muotibloggaaja, sillä a) olen älyttömän huono asukokonaisuuksien ja tyylin suhteen ja b) aihe ei juurikaan edes kiinnosta, mutta koska 99% ajasta laitan blogiin kuvia itsestäni hikisenä, meikittä ja treenivaatteissa, niin välillä koen tarvetta esittää edes osittain normaalia arkeani tälläkin puolen, heh.
Me likey :)

Muuta en kai tähän hätään tähän sekalaiseen postaukseen saa aikaiseksi ja taitaa olla parasta, että postaus loppuu tähän. Elämästä ja arjesta tuntuu kyllä kieltämättä lähtevän pieni pala pois, kun alustavat suunnitelmani kirjoitella tänne vaikka mitä ja keskittyä koulutehtäviin tämän viikon osalta heittävät yhtäkkiä kuperkeikkaa. Voi tylsyys sentään. Palataan siis astialle, kun tämä neitokainen saa jälleen lisää virtaa läppäriinsä, adios!

5 kommenttia:

 1. Ihana mekko! Mistä oot sen hommannu jos saa udella? :-) T: Samanlainen ollut hakusessa jo hetkisen aikaa

  VastaaPoista
 2. Tuo on ihan perseestä kun joku laturi hajoaa.. Noita ruokakuvia ei saisi katsella, varsinkaan kun tietää, että seuraavan kerran saa mennä aamulla jääkaapille :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, melkein pitäisi tilata samantien kaksi laturia ettei ensi kerralla (kun sellainen kuitenkin tulee...) tarvis kärsiä. :D oih, toivottavasti oot jo päässyt nukkumaan ettei tarvitse kurnivan masun kanssa enää kärsiä, heheh.

   Poista