maanantai 22. syyskuuta 2014

Treeniaikataulu, viikko 2

Jeps, viime viikon treenisuunnitelma meni juuri nappiin ja osittain nimenomaan sen ansiosta, että pidin suunnitelmaa yllä täällä blogin puolella. Nyt sitten uusi yritys uuden viikon kanssa! :)

Maanantai: hamstrings & calves
Tiistai: lepo
Keskiviikko: shoulders & abs
Torstai: quads & arms
Perjantai: HIIT juoksumatolla
Lauantai: lepo
Sunnuntai: chest & back

Jakoa miettiessä pidän eniten mielessäni sen, että jalkapäivien välille jäisi vähintään kolme päivää. Nämä jalat kun eivät tunnu toipuvan ihan kahdessa päivässä, vaan toisena päivänä särky on nimenomaan pahimmillaan, heh. Vähän myös jännittää, miten tällä viikolla onnistun treenaamaan sekä keskiviikkona että hieman myös torstaina yläkroppaa, mutta ei auta aikataulullisesti muukaan, joten nähtäväksi jää.

Yritän myös sijoittaa kaikki treenit aamuun, sillä selkeästi se on ollut nyt hitti oman jaksamiseni ja positiivisen fiiliksen kannalta! :) Herätyskello tulee soimaan työvuorojen vuoksi hurjan aikaisin (5:45 ollakseni tarkka), mutta täytyy vain sitkeästi muistutella itseään siitä piristysruiskeesta, joka heräämisestä ja salille tallaamisesta syntyy.

Huippua viikon ensimmäistä päivää meille kaikille!

2 kommenttia:

 1. Aamutreenit on parasta <3 Kyllä huomaa ettei aamu lähde samalla tavalla käyntiin ilman treeniä! Terveisin juuri salilta töihin tullut innosta piukeana ^_^

  Pauliina.K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Edes 5h pituiset yöunet eivät tunnu missään (vielä). :D hyvä startti maanantaille!

   Poista