maanantai 30. joulukuuta 2013

Excited!


Ääh, eräs on täällä ihan hurjan innoissaan – uudet ruoka- ja treeniohjelmat ovat täällä!!! :) Olen määritellyt itselleni aloituspäiväksi klassisen klisheisen 1.1.2014, jolloin lähdetään vähintäänkin ruokavaliolla liikenteeseen ja ehkä myös jollain treeneistä, saa nähdä vielä miten aikataulut tarkentuvat jatkossa. Ruokavaliosta ainakin sen verran, että se on ihanasti erilainen verrattuna aiempaan ja myös ruoka-aineet ovat entistä 'laajemmat', vaikka samaa ideologiaa onkin havaittavissa. Vaihtelu varmasti todellakin virkistää, johan tässä on vuoden verran ehtinyt samaa kaavaa noudattaa, kääks.

Sen verran voin paljastaa jo nyt, että kalorimäärät tulevat nousemaan entisestä ja ruuatkin saattavat alkaa näyttää vähän erilaisilta kuin ennen. Reeniä on tietysti myös luvassa – vähintään 4 intensiivitreeniä viikossa (jos näin voi sanoa? :D) + yksi kevyen sykkeen treeni. WHII, haluaisin aloittaa heti uuden kaavan mukaan, mutta täytyy säästellä innostusta vielä tämän alkuhuuman ylikin. :) En oikein pysty sanoin kuvailemaan, miten innoissani olen ja ne raukat, joille olen siitä huolimatta yrittänyt kuvailla fiiliksiäni ovat varmaan jo kyllästyneet kuuntelemaan tätä sekavan intoilevaa höpötystäni. :D KESÄ 2014 TÄÄLTÄ TULLAAN, OFFICIALLY! <3

10 kommenttia:

 1. huippukiva blogi! :) Aivan mahtavia tuloksia olet kyllä saanut aikaseksi! Vautsi :) inspiroivia postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti, mahtavaa kuulla jos tykkäät! :)

   Poista
 2. sulla on kyllä tosi hyvä tää blogi oon jonkun aikaa jo ollu sun lukijana :) ja oispa mahtavaa jos oiski oma personal trainer :) ja niin pakko vielä vähä mainostaa omaa blogia johon jonkun verran kirjottelen treenaamisesta(oon hurahtanut saleiluun ihan kunnolla) ja laihduttamisesta kun jonkun aikaa oon jo tuhonnut vatsamakkaroita :D jos haluat ni käy tsekkaa http://part-of-me-sonja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos kun vinkkasit blogistasi, kävinkin kurkkaamassa ja otin lukulistalle tottakai! :) Personal Trainer on kyllä jotain sellaista, josta oon itsekin haaveillut jo sen vuoden verran ja nyt vihdoin… <3 Omalla kohdalla kynnys 'hankkia' sellainen oli onneksi matala, koska tunsin hänet jo ennestäänkin! :)

   Poista
 3. kiva että vaikutti kiinnostavalta tuo mun blogi :) ja kyllä kelpais mulle kans PT, mutta no ominavuin on mentävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähän sekin on, jos motivaatiota riittää! :) PT-palvelutkaan eivät kuitenkaan loppupeleissä ole niiiiin kalliita, jos miettii, mihin on valmis sijoittamaan ja mihin muuhun taas toisaalta sitä rahaa käyttää. Sijoitus ja hankinta siinä missä muutkin, joten jos joskus budjetissa löytyy jokin pieni rako, niin suosittelen ihan ehdottomasti. Todellakin hintansa arvoista :)

   Poista
 4. Paljonko sä maksat personal trainerista? Haluaisin kans oman pt:n... ehkä joskus sitten! :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

  VastaaPoista