lauantai 30. huhtikuuta 2016

"Pitäisiköhän sun lopettaa tämä blogi..."

"Pitäisiköhän sun lopettaa tämä blogi, kun ei selvästikään kiinnosta enää sitä kirjoittaa?"

No ei tietenkään, miksi ihmeessä? :) Miettiköhän kyseinen anonyymi kysyjä nyt kommenttiaan ihan loppuun asti...

Tällainen kommentti tuli siis hetki sitten kommenttiboksiin ja sanotaanpa näin ihan julkisesti, että ei kyllä käynyt mielessä lopettaa blogia, hölmöläisen hommaahan se olisi. Täällä on paljon vinkkejä, reseptejä ja inspiraatiota monille ihmisille luettavaksi ja näillä sivuilla myös vieraillaan päivittäin lukuisia kertoja. En tosiaankaan ole ajatellut vetää mattoa jalkojen alta blogiin eksyvien lukijoiden suhteen enkä myöskään pyyhkiä pois kaikkia niitä tuhanseja tunteja, jotka tähän on vuodatettu – tunnetason sitoutumisesta nyt puhumattakaan. Tämä on minun pikku taideteokseni, joka on ja pysyy.

Lisäksi blogin pitäminen pystyssä antaa itselleni vapauden kirjoitella juuri silloin kuin siltä tuntuu (kuten nyt), oli se sitten kerran kuukaudessa tai vaikkapa kerran vuodessa. Omapahan kun on blogini! :D

Kiitti ja kuitti.

Ps. Edelleen pyyhkii hyvin, paino pysynyt samoissa tai hieman laskenut aiemmasta raportista (vielä -5kg tavoitteena) ja ajattelin vihdoin ja viimein ottaa kuntosalijäsenyydenkin työpaikan lähellä olevalle kuntosalille. Wish me luck – peppu on ainakin kutistunut siihen malliin, että pakaratreeniä päästään puskemaan heti ensimmäisenä tulille!

Pps. Instagramissa ja Snapchatissa pystyy edelleen seuraamaan reaaliaikaisesti nimimerkin evellyn0 takaa.

10 kommenttia:

 1. :D mitenhä se sitten häiritsee tätä anonyymia, että kirjoitat satunnaisesti.. kivempi kai sekin, ku tosiaa koko lopettaminen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tuesta, tosiaan ei käynyt edes mielessä tää aiemmin mainittu ajattelutapa "jos et kirjota aktiivisesti ni mee sit pois kokonaan", ööh... :D Ymmärrän jotenkuten, että olisi varmasti kiva lukea postauksia aktiivisesti, jos sisältö on ennen kiinnostanut, mutta tää nyt sattuu olemaan mulle vain harrastus ja päiväkirja eikä leipätyö, joten... :)

   Poista
 2. No et todellakaan lopeta tätä tai poista koko hommaa.. tää on ollut moneen kertaan ihan mieletön motivaation lähde! :D Mua niin riepoo, kun anonyymit tietää aina kaikesta kaiken.. :( Jatka samaan malliin - omaan tahtiin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaan malliin, omaan tahtiin jep! :D No olihan se ihan hyvä tältä kyseiseltä henkilöltä nostaa kissa pöydälle, niin sainpahan ainakin kirjoitettua yhden postauksen ja selvennettyä tilannetta, mikäli samoja ajatuksia oli herännyt joillakin muillakin lukijoilla. Omasta mielestä kun tää tilanne on todella selkeä - elän tällä hetkellä suht kiireistä ja mahtavaa elämää Belfastissa enkä ota mitään paineita blogista. Jos teksti ei tule suoraan sydämestä inspiroitumana, niin sitten saa blogi odotella. Tyhjänpäiväistä jaarittelua tuskin jaksaa kukaan lukea, saati sitten väkisin väännettyjä mainospostauksia. :)

   Poista
 3. Älä lopeta kun vasta eilen löysin tämän huippu-blogin! Aloittelen Jutan Simple dieettiä ja täältä löytyi mahtavia ruoka- ja treenivinkkejä! Juuri tällaisia rehellisiä kokemuksia ym kaipasin itselle vahvistukseksi.

  VastaaPoista
 4. Moikka! Go Jutta Go -dieetissä on välipalana 1 kpl Pro-Fx lo-carb bar / 40g Fast Dietmix / 250g maitorahka + 100g pakastemarjoja JA salipäivinä 40g Fast Dietmix, niin tarkoittaako se sitä, että kun on salitreenipäivä, niin syödään sekä tuo välipala että palautusjuoma. Eli vaikka jos juo välipalalla tuon Dietmixin niin sitten myös palkkarina on se? Tai välipalana syö tuon prodepatukan ja palkkarina on Dietmix?

  VastaaPoista
 5. Älä lopeta, koska täällä sinun kaima saa tosi paljon motia ja inspiraatiota etenkin ruokapostauksista! :)

  VastaaPoista
 6. Älä poista, noi reseptit on ainakin ihan kullan arvoisia! Tänäänkin tein noita sun tonnikalapihvejä. Ja sitä paitsi nää tekstit on aina ihan ajankohtaisia!

  VastaaPoista
 7. Ihana blogi, Kiitos! On mulla suosikeissa, käyn täältä hakemassa vinkkejä ja motivaatiota =)

  VastaaPoista