sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Heavenly Coconut Strawberry Smoothie

Ugh, mitähän sanoisin vakuuttaakseni teidät siitä, että kämppikseni kookos-mansikkasmoothie on yksi maailman parhaimmista smoothieista mitä olen koskaan maistanut? Maistuu jäätelöltä, todella hyvältä sellaiselta. Kokeile kokeile kokeile, olen varma ettet kadu.

Smoothieen tuli:
- 1 banaani
- 4-6 mansikkaa
(- 1 teelusikallinen Bounty Spread:ia, en tiedä löytyykö Suomesta)
- 1 teelusikallinen hunajaa
- 1 pureskeltava multivitamiini ja 1 pureskeltava c-vitamiini (tai sitten syöt kiltisti erikseen, heh)
- 200g kookosmaitoa (½ tölkkiä)
- 3-4 jääpalaa (jos käytät pakastemansikoita, voit jättää jääpalat pois)

Surrauta sekaisin, kaada lasiin ja nauti aamupalaksi. Taivaallista.

Kämppikseni sattuu tosiaan olemaan hyvin samanhenkinen kuin minä ja on mennyt tietyissä asioissa vielä askeleen pidemmällekin, mikä toimii mitä parhaimpana inspiraattorina itselleni. :) Tässä talossa kokataan mielellään, pysytään terveellisemmissä vaihtoehdoissa luomua suosien, vältetään turhia lisäaineita, yritetään rajoittaa liiallista lihankulutusta, sekoitellaan itse kodin pesuaineet jne ja uskoisin tämän heijastuvan pikkuhiljaa myös blogiteksteissä, toivottavasti ainakin!


The best smoothie I have ever had and this is what you put in it:

- 1 banana
- 4-6 strawberries (fresh)
- 1 teaspoon bounty spread
- 1 teaspoon honey
- 1 chewable multivitamin & 1 chewable c-vitamin
- 200g coconut milk (½ can)
- 3-4 ice cubes (or you could just use frozen strawberries)

Do it, I beg of you. You won't regret it. The Bounty Spread is optional (hehe) but if you can get your hands on it, I'd say just do it. Life is short. Yum.

4 kommenttia:

 1. Moikka! Seurailin alkuaikoina hyvinki aktiivisesti sun blogia, sillon kun alotit koko prosessin. Pitkästä aikaa päätin tulla lukemaan ja kattomaan miten sulla nykyään menee. Pakkko sanoa että oot kyllä huiman muutoksen saanu aikaan itsessäs, ja ei voi muutakun ihailla tätä sun tekemää matkaa! Kaikkea hyvää sulle! :)

  VastaaPoista
 2. Sulle jonka kommentin poistin tästä; syön päivässä, viikossa, kuukaudessakin useamman kerran kuin mitä somessa näet ja kyllä, olen myöskin muuttanut elämäntyyliäbi rennommaksi eikä kaduta yhtään, päinvastoin suosittelen sopivaa tasapainoa muillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän. Ja en tarkoittanut loukata siis, olin vain hämmentynyt siitä yllättävästä kohtaamisesta muualla. Itsekkin syön löysemmin nykyään, mutta usein sekin lähtee sitten hanskasta. :/ Ymmärrän täysin myös kommentin poiston. :)

   Poista
 3. Juu, ymmärrän kyllä hämmästyksen ja muistutin itseäni siitä ekasta lauseesta "ei tarkoitus loukata" joten ei hätää. :) ...see you there ;D saatan käydä läpi sillä puolella tarkemmin tätä aihetta... :)

  VastaaPoista