keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Etsinnässä 'Se Oikea'

Täydellisen treenimusiikin metsästäminen on kyllä yksi elämän haastavimmista asioista. Kyllä, vastaan tulee jos jonkinmoisia yksilöitä ja vaihtoehtoja on vaikka muille jakaa, mutta se ei aina takaa yhteensopivuutta. Joku ehkä suosittelee sinulle omia tuttavuuksiaan, mutta huomaat melko nopeasti, että teidän makunne eivät nyt ihan kohtaa. Arjessakin tulee jatkuvasti vastaan biisejä toisensa jälkeen, mutta kaikista ei ole voittajiksi.

Se joko kolahtaa tai ei kolahda. Ja jos kolahtaakin, niin intohimo voi silti sammua alkuromanssin jälkeen. Toisinaan taas vaaditaan useampi tapaamiskerta, ennen kuin voidaan harkitakaan syttymistä – ja joskus taas tältä hyvin pohjustetulta kaveripohjalta syntyy mitä yllättävin yhtälö ja huomaat pian ihmetteleväsi, kuinka olet koskaan voinut elää ilman tätä kultakimpaletta. Kuulostaa jokseenkin tutulta myös jollain toisellakin elämän osa-alueella... :D Anyways, treenimusiikkia etsitään taas!

Osa treenibiiseistä on toisaalta sellaisia, että niihin säilyy ikuisesti eräänlainen rakkaussuhde ja vaikka uusia ja korvaavia yksilöitä tulisikin aika ajoin kuvioihin, niin ne tietyt vanhat eivät koskaan kokonaan unohdu. Niissä tulee aina olemaan sitä jotain, je ne sais quoi. Ajan saatossa olen huomannut, että omalla kohdallani ne ovat (ainakin) seuraavat:


Potentiaalisia kestosuosikkeja, joihin pelkään kuitenkin kyllästyväni, mutta jotka toistaiseksi ovat pitäneet asemansa ja nostattaneet fiilistä erinomaisesti ovat:


Ja sitten ikuinen suosikki, joka on PILATTU totaalisesti sillä todennäköisesti kaikkien tuntemalla "nakkiveneellä"... Kiitti.


Loppuihin treenilistani biiseistä olenkin sitten totaalisen kyllästynyt. :D Lisää saisi mieluusti taas ehdotella ettei tarvitse salilla pyörittää noita muutamaa biisiä koko ajan ympäri, kiitän kauniisti jo etukäteen avusta!

6 kommenttia:

 1. Hah, painiskelen saman ongelman kanssa myös tällä hetkellä! Kaikki tämän hetken suosikkibiisit on jo raiskattu moneen otteeseen, eikä niistä saa samanlaista nautintoa enää kuin ennen :D Etsimälläkään ei aina löydä niitä tulevia suosikkibiisejä, niihin vain törmää jossain.
  Salilla musiikki on minulle kaikki kaikessa :D Sen avulla jaksaa treenata ja uppoutua omaan maailmaansa :) Viimeksi kuuntelin iPodistani vain vanhoja biisejä, jotka "löysin uudestaan", ja voi kun ne kuulosti hyvältä tyyliin vuoden jälkeen! :D Kannattaa sitäkin koittaa joskus!

  Endorfiinit salilla + musiikkiorgasmit, ah! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OOH, hyvä idea! Täytyykin laittaa vanhat soittolistat pyörimään ja katsoa, jos siitä olisi apua. Nyt kun on melkein sama kuin treenaisi kokonaan ilman musiikkia, kun nykyisistä ei saa yhtään voimaa irti. Lohduttavaa, että muillakin samoja ongelma. :D

   Poista
 2. http://fitnessfromthenorth.blogspot.fi/2014/06/teknologiavapaa-treeni-tvtreeni.html


  Mie pohdin eilen tuollaista asiaa. Eli vähän erilainen näkökulma musiikkiin :) Kiva Blogi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa hyvä pointti, kiitos! Nyt tekee mieli todellakin testata ilman musiikkia. :)

   Poista
 3. En tiedä kaipaatko vielä uusia biisivinkkejä, mutta itse ainakin olen kokenut yllättävää kyllä Austin Mahonen- Mmm Yeah kappaleen hyväksi treenausbiisiksi. Myös DVBBS & Borgeus-Tsunami miellyttää. Muutaman muunkin voisi vielä sinulle vinkata: LuuX- Boomba, Knife Party- Bonfire, Martin Garrix- Helicopter ja Major Lazer- Watch out for this. Tässä nyt jotain mitä tuli mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kaipaan, kiitos suuresti näistä! Major Lazer olikin jo ennestään sitkeä kestosuosikki juoksubiisinä ja tänään löysin sen taas uudelleen aamujuoksun aikana. <3 loput lähtevät listalle kuunteluun heti! :) kiitos!!

   Poista