torstai 19. syyskuuta 2013

Paras protskupannari :)

Nomnom, kaikista kokeilemistani resepteistä tähänastisesti ehdottomasti paras niin maun kuin myös helppouden kannalta on seuraava:


- 1 banaani
- 0,5 dl proteiinijauhetta (tällä kertaa menossa StarNutrition Whey-80 vanilja-päärynä)
- 1 kanamuna
- 1 kanamunanvalkuainen

Kaikki vain sauvasekoittimessa sekaisin, hieman öljyä pienelle pannulle ja paistamaan. SLURPS! :) Olen jakanut tämän reseptin muistaakseni jo kerran, mutta laitetaan kertaalleen vielä muistutuksena, sen verran herkkua se nimittäin on. Kokeilkaa, ette varmasti pety!

12 kommenttia:

  1. Kylläpäs sun pannari on nätti :).
    Mä oon tehnyt tähän asti lätyn kahesta munasta ja yhdestä banaanista. Hyvää sekin, mutta onnistumisprosentti kokonaisena kääntämisen suhteen hyvin pieni... Kokeilen tätä seuraavaksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se protskujauhe tekee kyllä ihmeitä sekä rakenteelle että myös maulle, ravintoarvoja unohtamatta eli kokeilemaan vain. :D Aion laittaa vielä toisenlaisen ohjeen jakoon lähipäivinä proteiinipannarista, mutta tämä on se ns. helpoin ja nopein _pannariohje_, toinen maistuu enemmän sitten pullalta... <3

      Poista
  2. Löysin sun blogin vasta ja tykkään ihan hirveesti jatka samaan malliin :) Ei liity mitenkään postaukseen, mut tuli mieleen sellanen kysymys et osaisiksä yhtään arvioida et paljon sulla menee kuukaudessa ruokaan rahaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla! :) Mä arvioin joskus plus-miinus 50e per viikko, vaikka ihan hirveän korkealtahan se kyllä kuulostaa. :/ Säästäen ja hintoja seuraillen olen kyllä onnistunut opiskelijabudjetilla myös n. 30-40e per viikko ja jos tekee mieli jotain oikein erityistä niin 50e saattaa paukkua ylikin. Keskiarvona pitäisin kuitenkin tota lukua. :)

      Poista
  3. Nam täytyy testata! Helpolta kuulostaa toi ohje ainakin ;)

    VastaaPoista
  4. Aika herkkuu! Lisäsin vähän kanelia ja tässä mussuttelen iltapalaa:)
    Terkuin henna!

    VastaaPoista
  5. Tää oli tosi hyvää!!! Suosittelen :)

    VastaaPoista
  6. Ahh suklaaproteiini tekee ihmeitä! Oon ennen koeillu ihan banaani-munalettua mutta se ei toiminut. Tä oli sairaan hyvää halusin vaan syödä lisää ja lisää :D. Kiitos!

    VastaaPoista
  7. Kokeilin, ihastuin ja välitin eteenpäin! Superhyvä ja helppo ohje!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih hyvä että maistui! Tää on kyllä superhelppo :)

      Poista
  8. Siis apuva!!! Tein näitä ekaa kertaa miehelle ja itselleni ja me oltiin ihan äimänä! Todella maukasta ja hyvä ohje. Tein tuplana ja siitä tulikin just sopivat iltaprodet ja HERKUT molemmille. Kiitos ohjeesta! Tätä tullaan nauttimaan useamminkin. Tein 4 kananmunalla ja maustamattomalla prodejauheella.

    VastaaPoista