keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Fitnesstukulta: Better Bodies & Diet Noodles ♡

Jeaa, taas on tämä neiti innostunut tilailemaan Fitnesstukusta vaikka niin piti olla shoppailulakossa. Ei kyllä silti kaduta, sen verran onnistunut shoppailukierros oli tälläkin kertaa. :) Mukaan tarttuivat Better Bodiesin Athlete Tights -treenipökät sekä StarNutritionin 16 kpl satsi kalorittomia nuudeleita sekä kaupan päällä Fitnesstukun oma pinkki Shaker.
Nyt ymmärrän 100%:sesti miksi Better Bodiesia hehkutetaan niin paljon – ihan älyttömän ihanat, istuvat ja mukavat päällä, kuin toinen iho! Olen rakastunut... Housuihin. Kyllä. Tosirakkautta. ♡ Sormet syyhyävät ostamaan lisää näitä, mutta hintapolitiikka tuleekin sitten aavistuksen verran vastaan. :D Vaikka kyllä nämä yhdetkin ovat aivan täysin hintansa väärtit!
Nuudelit ovat itsessään täysin mauttomia, sen verran luin jo netistäkin valmiiksi. Valmistus ei voisi kuitenkaan olla helpompaa – annos huuhdellaan kylmän veden alla ja lämmitetään (tai syödään kylmänä) joko keittämällä tai vaikka pannulla paistamalla. Joukkoon vain läjä mausteita ja esimerkiksi kanaa kuten itselläni kuvassa ja kohti masua – ja voin vakuuttaa täydellä sydämellä, ON HYVÄÄ! :) Yhdessä annoksessa eli puolikkaassa paketissa on 8kcal ja jos nyt oikein ranttaliksi heittäisi ja jaksaisi syödä koko paketillisen (mitä suuresti kyllä epäilen, puolikaskin kun täytti hurjasti) niin ei tarvitse siitäkään potea huonoa omaatuntoa niiden hurjien 16kcal:n vuoksi. :D

Sellaista siis tänne. Eilen kävin myös juoksemassa oman henkilökohtaisen ennätykseni sekä pituuden että nopeuden suhteen, joskin lähes puolet matkasta taittui alamäkeen jolkotellen (ja vastaavasti sitten lähes toinen puolisko toki ylämäkeen, sillä täytyyhän sieltä alhaalta ylöskin tulla :D). Huvafiilis!
Postaus sisältää yhteistyölinkkejä.

8 kommenttia:

 1. Treenipöksyt näyttää tosi kivoilta! Onko niissä kuinka korkea vyötärö?

  Nuo nuudelit mua kiinnostaa, en oo vielä saanut aikaiseksi tilata. Pian on ehkä pakko, kun tosi moni on noita kehunut :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika matala vyötärö löytyy. :) Supermukavat päällä, oikeasti! Ja nuudelitkin on tosi hyviä jos yrittää vältellä hiilareita/kaloreita.

   Poista
 2. Noit pökii sai ainaki yhteen väliin halvemmalla fit4you.fistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! :) (apua, kohtako lähtee taas tilaukseen...)

   Poista
 3. hei mitä noissa nuudeleissa niinku on? kun jotenki tuntuu, että millä myrkyllä ne on oikein saatu kasaan :-D tuo 8 kcal/100 g tuntuu vähän liian hyvältä ollakseen totta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittääkseni shirataki-nuudeli tarkoittaa Konjac-juurijauhosta (= jamssijuuresta) ja vedestä valmistettuja nuudeleita, joka on nopealla googlauksella "lähes kokonaan ravintokuitua, sekä toimii hyvin kromin lähteenä". Siispä taitaa olla hyvää JA totta! :)

   Poista
 4. Mmmmmitä? Asutko säkin Salossa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väliaikaisesti :D Muutto Turkuun vihdoin ja viimein kuukauden sisällä... <3

   Poista