maanantai 12. toukokuuta 2014

Tämän hetken fitness-mömmöt

Ajattelin tehdä pienen katsauksen kaikkiin niihin mömmöihin, joita omaan ruokavaliooni tällä hetkellä kuuluu. Vertailuja ja mielipiteitä saa ja pitääkin jakaa kommenttiboksiin, mikäli sellaisia löytyy. :) Heittelen tähän myös muutamia linkkejä mukaan hyviksihavaituista tuotteista, mikäli joku siellä on etsinyt vastaavia.
Aamupalana täällä suunnassa toimii seuraava nappikokoelma:

~ D-vitamiini
~ monivitamiini
~ Omega3-rasvahapot
~ L-Carnitine
~ CLA Softgels
~ Ruoansulatusentsyymi

... Ja näiden lisäksi iltapalaksi sinkkiä ja magnesiumia ZMA:n muodossa. On muuten harvinaisen totta ja hyvä muutenkin hoksata, että ihan halvimpia lisävitamiineja ei kannata suosia, ellei halua niiden kulkevan lähestulkoon imeytymättä kropan läpi. Yleistämistä en sinänsä suosi, mutta usein se laatu löytyy vähän hintavammista purkeista. Hyväksihavaittuja merkkejä lisäravinteista otetaan siis ilomielin vastaan. :)

Treenimömmöjen virkaa toimittavat sitten seuraavat kombot:

Vasemmalla (eli kokonaan valkoiset jauheet) treeninaikaisena juomana joko
1) BCAA+ & L-Glutamine tai 
2) Octane

... Ja treenin jälkeen Whey + Creatine Monohydrate + nykyään myös hiilarit, jotka eivät näy kuvassa. Oikealla sitten kaikki niin hienosti ja nätisti yhdistettynä kolmeen pinkkiin sheikkeriin, jea! :D Jokaisessa yksittäisessä sheikkerissä siis näppärästi mukana sekä treeninaikainen & treeninjälkeinen jauhemix, joten aamulla ei tarvitse kuin napata yksi valmiiksi annosteltu shaker treenilaukkuun ja painella matkaan.

Näistä BCAA+:sta ja Octanesta muuten sen verran, että yhä edelleenkin rakastan näitä makuja enkä voi ymmärtää, miten joku väittää näiden maistuvan hirveiltä. Miten, miksi, millä ihmeellä... Octanessa menossa siis makuna Watermelon ja BCAA+:ssa Blue Raspberry eli niitä vain rohkeasti tankkaamaan, mikäli hyvänmakuinen treenijuoma on vielä etsinnässä.

Sellaisia lisäravinteita siis täällä suunnassa, nams. ♡

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti