perjantai 31. tammikuuta 2014

Missä mennään?


No tässä mennään! Ei missään huippukunnossa muihin salillakävijöihin verrattuna, mutta huippukunnossa omaan itseeni vuosi sitten verrattuna – ja itseensähän sitä vain kuuluu omaa kehitystään verrata! :) Perjantai-ilta yksin salilla tarkoitti kerrankin mahdollisuutta ottaa näitä kehityskuvia kunnon kokovartalopeiliä hyödyntäen. Yritin olla kuvien suhteen mahdollisimman rehellinen sekä itselleni että teille, jotta on sitten jotain oikeasti konkreettista vertailupohjaa jatkossa.

Sitten vähän takapakkia. Joulukuun herkuttelut toivat muutaman kilon takaisinpäin, mutten ole todellakaan jaksanut stressata niistä sen pahemmin. Yritän vain keskittyä liikkumiseen ja oikein syömiseen enkä välitä, missä lukemissa paino liikkuu. Kyllä ne kilot saa sitten vaikka myöhemmin pudotettua pois nopeastikin jos haluaa. Mua ei siis ihan oikeasti todellakaan yhtään kiinnosta, mitä se vaaka tällä hetkellä näyttää. :D Haluan vain keskittyä lihaskunnon ja yleiskunnon parantamiseen sekä ruokarytmissä pysymiseen, tulokset tulkoot sitten hitaasti ja varmasti siinä ohessa kun tulevat. Aivot narikkaan ja PT:n ohjeilla eteenpäin on tämän hetken ohjenuora – ja hyvin toimii!

Tällä viikolla takana on maanantain salitreeni, tiistain lepopäivä, keskiviikon HIIT, torstain lepopäivä ja nyt perjantain salitreeni ja huomenna vielä edessä kehonpainotreeni salilla sekä sunnuntaina kevyen sykkeen lenkki tai sitten vaihtoehtoisesti menen polkemaan salille vaikka kuntopyörää, riippuen vähän säästä. Ja fiilis on huva. :)

Että tällaista tänne, samaa vanhaa rutiinia oikeastaan siis. Läppärini laturi oli taas hajonnut (go Apple…), mutta nyt muruseni saa taas pitkästä aikaa virtaa ja pystyn taas postailemaan tännekin useammin! Kiitos hurjasti kommenteistanne tämän tauonkin aikana, ihana kuulla teidän lukijoiden omia elämäntarinoita tähän aiheeseen liittyen!

3 kommenttia:

 1. Se on kyllä ihan totta, ettei sitä vaakaa kannata kokoajan silmäkovana seurata.. Ja ei se vaaka aina oikein näytä, toisin kuin mittanauha. ;) Jos saan udella, paljon haluaisit vielä laihtua, onko siis mitään tavoitepainoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihan totta. Ja mulla ei oo nyt edes mielessä tosiaan se laihduttaminen vaan nimenomaan tää toinen puoli eli vahvistuminen. :) kyllä mä sen -10kg edelleen haluaisin!

   Poista
  2. Ja varmasti sen tavoitteen saavutat, kun jaksat motivoida itseäsi. :) Kyllä rankka työ palkitaan! Näin minä ainakin uskon. :)

   Poista