sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

SuperTreenien sneak-peak

Huiii mikä superkiva päivä takana! Lisää tulossa, kunhan tästä vain saan energiaa palautettua ja ylipäätään ajatukset kasaan, mutta alla hieman sneak peakia videomuodossa kotiinpaluun jälkitunnelmista.Kuten ehkä videolta huomaatte, tässä sekavan iloisessa mielentilassa ei juurikaan pysty tuottamaan mitään järkevää tekstiä, joten säästetään varsinainen SuperTreeni-postaus myöhemmäksi! :)

4 kommenttia:

 1. Mainio video, aidosti hämillään oot :D mä rakastan saada kaikkia näytteitä, ja ilmaistuotteita, esim. messuillakin kerään aina kaikkea mitä annetaan :D sit kotona tutkin ja kokeilen niitä kuin pieni lapsi jouluna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olin myös kuin pikkulapsi jouluna täällä innosta hihkuen :D itse treenitapahtumassa innostus alkoi tosin hyytyä noin puolessavälissä, kun huomasi että tätähän vain tulee ja tulee ja muovipussit alkavat painaa enemmän ja enemmän! Onneksi narikat olivat lähellä :))

   Poista
 2. Voi vitsi mikä tuotepaketti, ihan jo noiden vuoksi olis ollut kiva päästä mukaan :D Oliko ne muuten jossain kylmäsäilytyksessä treenien ajan kun on noinkin paljon maitotuotteita mukana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, ihan huippusatsi kyllä! :)) Ei tarvitse hetkeen ostaa kosmetiikkaa, hiustuotteita, rasvoja tai ylipäätään _ruokaa_ :D erillistä kylmäsäilytystä ei jakamisen jälkeen ollut, mutta tavarat pysyivät suht hyvänä narikassa sen aikaa, kunnes ne sai kotiin kylmään. Ainakaan mun masu ei ole mennyt miksikään, vaikka olen mm. raejuustoa maistellut :)

   Poista