sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Arvontavoittajat GoExpoon ♡


Kolmisen viikkoa sitten aukesi arvonta viidelle voittajalle, jotka saisivat tulla kaverin kanssa ensi viikonloppuna järjestettäville GoExpo-messuille ja arvonnan yhteyteen laitoinkin osallistumiskysymyksen, joka kuului: mikä saa sinut hymyilemään?

Osallistumisia tuli yhteensä 51 ja ISO kiitos kaikille osallistujille - teidän vastauksianne oli niin ilo ja myöskin kunnia lueskella, että hymy tuli väkisin jokaisesta omillekin huulille. :) Nyt sitten sen suuremmitta puheitta vielä voittajiin, joista jokainen saa siis 2kpl lippuja haltuunsa:

Nro 2 ~ Hanna
"Minut saa hymyilemään lapset. Niin omat kuin muiden."

Nro 48 ~ Waferinax
"Aurinko :)"

Nro 3 ~ Beat
"Yksi varmaan ehdottomin asia mikä saa minut hymyilemään, kun huomaa, että rakas mieheni on helpottanut arkeani. Esimerkiksi harjannut auton päältä lumet, kun olen lähdössä johonkin tai tyhjentänyt astianpesukoneen aamulla ennen kuin kerkeän herätä. :)"

Nro 24 ~ Anonyymi
"Hymyn saa arjen pienistä asioista: hymyyn vastaan hymyllä, miehen kosketus tai kauniit sanat, lapsen unihiekka silmissä tai hyvän huomenen toivotus... ja ennen kaikkea kaikki ympärillä olevat ihmiset ja työkaverit, sanat ja teot"

Nro 49 ~ Suvi Lindgren
"Aamun ensi katseet ♥ Työpaikan lapset, kun joka aamu juostaan halailemaan ♥"

Ihania olette... :) Voittajille olenkin jo laittanut sähköpostia, jotta saan vielä yhteystietonne palkintolippuja varten. Jos arvontaonni ei tällä kertaa osunut kohdalle ja GoExpon tarjonta silti kiinnostaa, niin klikkaile ihmeessä itsesi Messukeskuksen GoExpo-sivuille lukemaan tapahtumasta ja lipunmyynnistä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti