lauantai 14. maaliskuuta 2015

Stockan loimulohi


Jos haluan herkutella terveellisemmällä tavalla, vaihtuu suunnaksi Stockan kalatiski ja pala heidän herkullista loimulohtaan ja niin kävi myös tänään. Mmmmm, yes please... Loimulohi se vain ei petä koskaan eikä tarvitse murehtia turhista hiilariturvotuksista, vaikkakin rasvaisuutensa vuoksi tässäkin täytyy (yrittää :D) pitää kohtuus mukana ja herkutella maltilla.

Illalla pakataan sitten kimpsut ja kampsut ja suunnataan huomisiin SuperTreeneihin Naantaliin, jännittää! Ja eniten nimenomaan oma jaksaminen, sillä tässä on nyt lepuutettu polvea sellaiset kolmisen viikkoa ilman sen suurempaa riehumista tai revittämistä ja sen päätteeksi onkin varmasti todella hyvä pistää oma rapakuntonsa testiin koko päivän treenaamisella, heheh. Eiköhän tästä kuitenkin hengissä selvitä, niin minä kuin polvikin. Reipasta sunnuntaiaamua siis innolla jo odotellessa! :)

4 kommenttia:

 1. Voi nam, loimulohi on niin hyvää! Nimenomaan joutuu säännöstellä ettei vetäisi kerralla koko satsia :) tsemiä treeneihin, kuulostaa kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan ahh slurps grrrrrr... <3 Kiitti, nimenomaan sitä tsemiä tosiaan tarvitaan :D onneksi mukana on myös terveysaiheisia luentoja, vähän saa edes hengähtää välissä! :D

   Poista
 2. Täältäkin ollaan tulossa supertreeneihin, oliskin kiva bongata sut sieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, sitten vain hihasta nykäisemään jos bongaat!! :)) toivottavasti nähdään!

   Poista